(ΗΧΗΤΙΚΟ-ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Πότε και πώς θα γίνει ο μαζικός εμβολιασμός – Τι γίνεται στα νοσοκομεία με τους εργαζόμενους – Ο Γ. Καρβέλης απαντά…αν κάποιοι έκαναν κρούση για ευνοιοκρατική μεταχείριση!

Ο  νέος εμβολιαστικός κύκλος άρχισε στην Αχαΐα.
Στη μάχη του εμβολίου μπήκαν, μετλα το ΠΓΝΠ (Ρίο) , τα νοσοκομεία «Αγιος Ανδρέας» και Αιγίου.
Κατηγορηματική απάντηση ότι στον α’ κύκλο δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα καταχρηστικού εμβολιασμού, σαν κι αυτά που απασχόλησαν το πανελλήνιο την περασμένη εβδομάδα, έδωσε στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 ο διοικητής της της Υ.ΠΕ Γιάννης Καρβέλης 

Πάντως, φέρεται ότι υπήρξαν πρόσωπα που έκαναν κρούση για ευνοιοκρατική μεταχείριση αλλά τα διαβήματά τους απορρίφθηκαν.
Η εικόνα, κατά τα λοιπά, από πλευράς πίεσης στα νοσοκομεία ήταν καλή: 13 ασθενείς στο ΠΓΝΠ (3 στη ΜΕΘ) και 11 στον «Αγιο Ανδρέα» (ένας στη ΜΕΘ).

Ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. επισκέφθηκε τα νοσοκομεία του Γ.Ν. «Άγιος Ανδρέας» Πατρών, του Γ.Ν. Αιγίου και του Γ.Ν. Κορίνθου για να παρακολουθήσει από κοντά την επιτυχή διαδικασία των εμβολιασμών.
Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να επισκεφθεί και το νέο εμβολιαστικό κέντρο που έχει ετοιμαστεί στο κτήριο του ΕΚΑΒ, πλησίον του Νοσοκομείου του Ρίου, όπου από σήμερα μπορούν να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί υπάλληλοι όλων των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας.