Ο κορωνοϊός «θέρισε» την Ντέρμπι Κάουντι: Εκτός όλη η πρώτη ομάδα, με την Κ-23 στον τρίτο γύρο

Η κρίση κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Ντέρμπι Κάουντι οδηγεί το κλαμπ να επιστρατεύσει τα… δεύτερα για το ματς του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού ολόκληρη η πρώτη ομάδα βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ

Σοβαρή είναι η κατάσταση με τον Covid-19 στις τάξεις της Ντέρμπι Κάουντι, με τον Γουέιν Ρούνεϊ και το υπόλοιπο δυναμικό της πρώτης ομάδας να έχει τεθεί σε καραντίνα, καθιστώντας αδύνατον να παραταχθεί η ομάδα στο ματς του 3ου γύρου του FA Cup.

Τα Κριάρια αντιμετωπίζουν την Τσόρλεϊ (ομάδα 6ης κατηγορίας) το προσεχές Σάββατο (9/1), ωστόσο, αντιμετωπίζουν πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού και φαντάζει αδύνατον να έχουν βγει όλα τα αποτελέσματα εγκαίρως στο προβλεπόμενο πλαίσιο των 72 ωρών πριν από την αναμέτρηση.

Προς το παρόν, το προπονητικό της κέντρο παραμένει κλειστό και ο Γουέιν Ρούνει με τους παίκτες και τους συνεργάτες του θα λάβουν πίσω τα τεστ που υποβλήθηκαν την Πέμπτη, χωρίς να μπορεί να προβλέψει κανείς τα νέα κρούσματα που θα προκύψουν.

Για αυτό και οι ιθύνοντες του κλαμπ είναι διατεθειμένοι να κατεβάσουν ομάδα με παίκτες από την Κ-23 και την Κ-18, προκειμένου να αποφύγουν την ήττα στα χαρτιά.

Το αίτημα έχει αποσταλεί στην FA, η οποία μπορεί να δώσει το «πράσινο φως» από τη στιγμή που οι παίκτες των τμημάτων υποδομής προπονούνται σε διαφορετικές εγκαταστάσεις και δεν έχουν έρθει σε επαφή με την ανδρική ομάδα.

Πηγή:www.gazzetta.gr