Ατρόμητος: Ελεύθερος ο Ρισβάνης, υπογράφει στην Ανόρθωση

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε σήμερα ελεύθερος και αναμένεται άμεσα να υπογράψει στην Ανόρθωση 

Επεσαν σήμερα (5/1) οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Σπύρο Ρισβάνη και μετά από 3,5 χρόνια ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου εκείνος επιθυμεί και άμεσα αναμένεται να υπογράψει στην Ανόρθωση.

Ο έμπειρος στόπερ είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όμως η εταιρεία μάνατζερ που τον εκπροσωπεί αγόρασε τα δικαιώματά του από την ομάδα και αυτόματα ο παίκτης πήρε την ελευθέρας του.

Ετσι και ο Ατρόμητος αποζημιώθηκε οικονομικά και πήρε χρήματα από έναν ποδοσφαιριστή που σε μερικούς μήνες θα έφευγε χωρίς να αποφέρει μισό ευρώ στο ταμείο του, αλλά και ο Ρισβάνης αποχώρησε όπως επιθυμούσε.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε και τυπικά τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα στόπερ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Ρισβάνη.
Ο Σπύρος ήρθε στην ομάδα μας τη σεζόν 2017-18 και πραγματοποίησε συνολικά μέχρι και σήμερα 107 συμμετοχές σε Super league, κύπελλο Ελλάδα και Europa League πετυχαίνοντας συνολικά 4 γκολ.

Σε αρκετά παιχνίδια πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενώ με τον Ατρόμητο έκανε και την πρώτη του διεθνή συμμετοχή με την Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Όλη η οικογένεια του Ατρομήτου θα ήθελε να του ευχηθεί ότι καλύτερο για το μέλλον του και τη συνέχεια της καριέρας του».

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Σπύρος Ρισβάνης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ατρομήτου από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο της ομάδας για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας, τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου όπως και τον κόσμο που μας στήριζε στα δύσκολα και στα εύκολα. Είχαμε πολλές όμορφες και λιγότερες άσχημες στιγμές και θα ήθελα να ευχηθώ στον Ατρόμητο να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν».

Πηγή:www.gazzetta.gr