ΠΑΤΡΑ: Ποδαρικό… με πυροβολισμό σε φανάρι – Επεισόδιο για άγνωστους λόγους – Πιθανή υπόθεση ανταγωνισμού κακοποιών

Ασυνήθιστη υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, που έχουν να αντιμετωπίσουν το πρώτο σχετικά βαρύ περιστατικό του νέου έτους.
Ηταν η 11η πρωινή όταν μεταξύ ανδρών που συναντήθηκαν στη διασταύρωση της Πατρών- Αθηνών με τη Διγενή Ακρίτα σημειώθηκε επεισόδιο για άγνωστους λόγους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΕΛΑΣ, στο περιστατικό εμπλέκονται τουλάχιστον δύο άτομα.
Το συμβάν σημειώθηκε στο ύψος του σηματοδότη της διασταύρωσης. Ατομο που επέβαινε σε ένα όχημα στράφηκε εναντίον ατόμου δεύτερου οχήματος και πυροβόλησε ενώ το δεύτερο όχημα ξεκινούσε με ταχύτητα, πιθανότατα για να αποφύγει το βλήμα. Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες από τους αστυνομικούς που έφθασαν αστραπιαία, αλλά οι εμπλεκόμενοι είχαν «πετάξει».
Αστυνομικές πηγές δεν ήταν κατηγορηματικές ως προς το ερώτημα εάν οι πυροβολισμοί είχαν βλαπτική πρόθεση ή αποσκοπούσαν στον εκφοβισμό του στόχου.
Είναι προφανές ότι μεταξύ δράστη και στόχου υπάρχουν διαφορές. Η ΕΛΑΣ είναι πολύ φειδωλή, για ευνόητους λόγους, σε παροχή περαιτέρω πληροφοριών στη δημοσιότητα, αλλά στελέχη της έδειχναν ότι με βάση συσχετισμούς που κάνουν, έχουν διάφορες υπόνοιες και δεν κινούνται στο σκοτάδι.
Γενικά εκφραζόταν μια αισιοδοξία ότι θα βρεθεί άκρη, αργά ή γρήγορα.
Η υπόθεση πάντως «φωνάζει» για ανταγωνισμούς κακοποιών.