Πάτρα: Μπονάνος και Παπαδόπουλος κοντά στους αστυνομικούς της πρώτης υπηρεσίας του 2021

Οι αστυνομικοί της Β’ Αλλαγής του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών που εκτέλεσαν την πρώτη Υπηρεσία του έτους 2021, στο δρόμο και στο Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων εύχονται χρόνια πολλά με υγεία, χαρές και το έτος 2021 να μας επιστρέψει ότι σας στέρησε το 2020!!!

 

“Μπορεί να αλλάξαμε Χρόνο μακριά από τα σπίτια μας, εκτελώντας το υπηρεσιακό μας χρέος, αλλά νιώθουμε “γεμάτοι” γιατί για ακόμη ένα βράδυ προσφέραμε τις Υπηρεσίες μας στους πολίτες!!! Καλή Χρονιά!!!” αναφέρουν σε ανάρτησή τους.

 

Μαζί τους βρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος
“Καλή Χρονιά από την άμεσο δράση μετά την αλλαγή του χρόνου, είναι η ελάχιστη υποχρέωση μας να βρεθούμε με τους ανθρώπους της νυχτερινής βάρδιας
Άνθρωποι ένστολοι που στηρίζουν την κοινωνία στις δύσκολες αυτές στιγμές, γιορτάσαμε μαζί τους.
Κερδίσαμε και το φλουρί, κυρίως όμως αποκτήσαμε την γνώση της ετοιμότητας, από ανθρώπους που είναι σε εγρήγορση, από τον αστυνομικό διευθυντή μέχρι τον απλό αστυφύλακα πιστοί στον όρκο τους να υπηρετούν τον πολίτη. Το 2021 φέρνει την ελπίδα της επανάκτησης της ζωής μας” αναφέρει σε ανάρτηση στη προσωπική τους σελίδα ο αντιπεριφερειάρχης.

 

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ανάρτησή του αναφέρει: “Με την αλλαγή του χρόνου βρεθήκαμε δίπλα στους ένστολους που επιτρέπουν σε όλους εμάς να νιώθουμε ασφαλείς. Στο Κεντρικό Λινεναρχείο Πατρών, στην 6η ΕΜΑΚ και στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Καλή Χρονιά σε όλους τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας και τις οικογένειες τους.
Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για όσα κάνουν για τους πολίτες αυτής της χώρας. Χρόνια Πολλά!!”