Εμβολιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στον Ευαγγελισμό

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα σήμερα, Δευτέρα, οι συμβολικοί εμβολιασμοί πολιτικών προσώπων στη χώρα μας.

Σειρά είχε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εμβολιάστηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».  Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε ο Βασίλης Κικίλιας και τον οδήγησε στην αίθουσα εμβολιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιθυμούσε την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων στον χώρο εμβολιασμού καθώς έκρινε πως αυτή η πολύ σοβαρή και αναγκαία διαδικασία δεν χρειάζεται να λάβει επικοινωνιακή διάσταση.

Μετά τον εμβολιασμό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκηση κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σχετικά με την ενίσχυση του ΕΣΥ και έστειλε μήνυμα στους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο και να εμπιστευθούν την επιστήμη.

Θα ακολουθήσουν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αλλά και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ νωρίτερα το εμβόλιο έκαναν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σημειώνεται πως χθες, Κυριακή, εκτός από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκηκαι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, εμβολιάστηκε κατά της Covid-19 και ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.