Ιωάννινα: Έκλεψαν, εκβίασαν, λήστεψαν και ξυλοκόπησαν ανήλικο!

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Αποφασισμένοι να πάρουν χρήματα με οποιονδήποτε τρόπο από έναν ανήλικο ομοεθνή τους ήταν τρεις αλλοδαποί, οι δύο εκ των οποίων ανήλικοι, οι οποίοι αρχικά έκλεψαν το κινητό του, έπειτα τον εκβίασαν και στο τέλος τον τραυμάτισαν προσπαθώντας να τον ληστέψουν!

Οι δράστες είχαν τρυπώσει τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στο δωμάτιο όπου διαμένει το θύμα στο Πέραμα Ιωαννίνων, έκλεψαν το κινητό και στην συνέχεια απαίτησαν εκβιαστικά χρήματα από τον ομοεθνή τους για να του το επιστρέψουν. Όμως, εκείνος δεν υπέκυψε στον εκβιασμό και αποπειράθηκαν να αρπάξουν με τη βία όσα χρήματα είχε, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την παροχή των πρώτων βοηθειών και κατήγγειλε όσα υπέστη, με αποτέλεσμα οι τρεις δράστες να συλληφθούν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. το απόγευμα της Τετάρτης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, εκβίαση, απόπειρα ληστείας και απλή σωματική βλάβη και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.