Η Λίβερπουλ ετοιμάζει αύξηση στον Σαλάχ

Οι δηλώσεις που έκανε ο Αιγύπτιος αφήνοντας όλα ανοικτά για το μέλλον του θορύβησαν τη διοίκηση της Λίβερπουλ που ετοιμάζεται να του κάνει πρόταση για πρόωρη επέκταση με αύξηση αποδοχών

Το συμβόλαιο του Μο Σαλάχ με τη Λίβερπουλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, αλλά πολύ πριν την ολοκλήρωση του θα υπάρχουν εξελίξεις με τους κόκκινους να εμφανίζονται σίγουροι ότι θα μπορέσουν να τον ανανεώσουν πολύ σύντομα.

Προς τι η βιασύνη των πρωταθλητών Αγγλίας; Οι δηλώσεις του Αιγύπτιου στην ισπανική εφημερίδα As, στις οποίες ναι μεν δίνει τον πρώτο λόγο στην Λίβερπουλ, αλλά αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του.

Ο Σαλάχ στη συνέντευξη του αρχικά παραδέχθηκε ότι σοκαρίστηκε από την επιλογή του Κλοπ να μην τον χρίσει αρχηγό στο τελευταίο ματς των ομίλων του Champions League κόντρα στη Μίντιλαντ, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί σε μία εκ των Ρεάλ, Μπάρτσα τόνισε διπλωματικά: «Κι οι δύο είναι ομάδες τοπ επιπέδου. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ». Κι όταν οι Ισπανοί επέμεναν ο αρχισκόρερ της Λίβερπουλ τόνισε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως όλα βρίσκονται στα χέρια της Λίβερπουλ. Φυσικά εγώ θέλω να σπάσω όλα τα ρεκόρ που έχει ο σύλλογος, αλλά το αν θα έχω τη δυνατότητα να το κάνω θα το αποφασίσει η ομάδα».

Τα καμπανάκια λοιπόν χτύπησαν και οι κόκκινοι ήδη ετοιμάζουν να καταθέσουν πρόταση για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο Σαλάχ παίρνει περίπου 5.8 εκ. το χρόνο, όντας ένας από τους πλεόν υψηλόμισθους παίκτες της ομάδα, αλλά με το νέο συμβόλαιο που θα του προτείνει η Λίβερπουλ αναμένεται να φτάσει τα 7.5 εκ. ετήσιως και να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας.