Το γράμμα ενός αγοριού που “ζητάει μόνο αγάπη” στον Άγιο Βασίλη έγινε viral

Μερικά παιδιά δεν ζητάνε από τον Άγιο Βασίλη ένα καινούριο παιχνίδι ή ένα iPhone: θέλουν απλά να τα αγαπήσουν.
Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Twitter είναι η επιστολή ενός μικρού αγοριού, επονόματι Will, προς τον Άγιο Βασίλη και συγκινεί όλο το διαδίκτυο.
«Αγαπημένε Άγιε Βασίλη,
Υποστηρίζεις την κοινότητα LGBTQ και αν μιλάς στον Θεό μπορείς να του πεις ότι τον αγαπώ;
Και να ρωτήσεις αν με αγαπάει που είμαι γκέι», έγραψε ο Will.
Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών μοιράστηκε με το κοινό την συγκινητική επιστολή, πριν από το ετήσιο πρόγραμμά τους, USPS Operation Santa που υλοποιείται τα Χριστούγεννα. Άλλα γράμματα που δημοσιοποιήθηκαν είναι από παιδιά που ζητούν πράγματα όπως στρώματα ύπνου και χρήματα για να βοηθήσουν τους γονείς τους.
Μια 11χρονη που ονομάζεται Kayla ζήτησε έναν πτυσσόμενο καναπέ, σύμφωνα με το USA Today.
“Το διαμέρισμά μας έχει μόνο 1 δωμάτιο και οι γονείς μου κοιμούνται στο σαλόνι στον καναπέ και ξυπνούν πάντα με πόνο στην πλάτη”, εξήγησε. “Ο μπαμπάς μου δουλεύει πολύ, οπότε ο πόνος στην πλάτη τον δυσκολεύει”.
Το USPS Operation Santa είναι άνω των 100 ετών. Τα παιδιά μπορούν να στείλουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη στον Βόρειο Πόλο.
Το πρόγραμμα είναι το θέμα ενός ντοκιμαντέρ, “Αγαπητέ Άγιε Βασίλη”, που κυκλοφόρησε στις 4 Δεκεμβρίου 2020.
«Αυτό το παιδί ζητάει μόνο αγάπη», λέει ένας άντρας στη φωνή του τρέιλερ της ταινίας.
Τα παιδιά στις ΗΠΑ που θέλουν να γράψουν μια επιστολή προς τον Άγιο Βασίλη θα πρέπει να τα απευθύνουν στην διεύθυνση: Δρόμος των ξωτικών 123, Βόρειος Πόλος, 88888. Θα πρέπει να το κάνουν σύντομα, καθώς οι επιστολές πρέπει να ταχυδρομηθούν έως τις 14 Δεκεμβρίου το αργότερο.