Δεν διεξάγεται ούτε την Τετάρτη (23/12) το ΑΕΛ-Λαμία


Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (23/12) αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και στη Λαμία δεν θα πραγματοποιηθεί.

Με εντολή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η ομάδα της Φθιώτιδας τέθηκαν σε 14ήμερη καραντίνα λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού, οπότε είναι αδύνατο να διεξαχθεί σε δύο 24ωρα το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την εκ νέου αναβολή της αναμέτρησης, καθώς όπως ξεκαθάρισε η ΓΓΑ η εντολή της Πολιτείας είναι δεσμευτική.

Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Λαμία, ο οποίος είχε οριστεί για την Τετάρτη 23/12/2020 (εξ αναβολής, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten) αναβάλλεται, σε συμμόρφωση (α) με το από 20/12/2020 έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το οποίο επεβλήθη κατ΄ οίκον περιορισμός 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 και (β) την απο 20/12/2020 σχετική απάντηση της Γ.Γ.Α.

Σημειώνεται πως κατόπιν ερωτήματος της Super League προς την Γ.Γ.Α., η τελευταία αποσαφήνισε εγγράφως, στις 20/12/2020, τη δεσμευτικότητα της ως άνω εντολής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συνέστησε την αναβολή του αγώνα.»