Νίκος Παπαδημάτος: «Κρίμα για τον Τάκη Πετρόπουλο…»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ, Νίκος Παπαδημάτος προχώρησε στην εξής τοποθέτηση με αφορμή ανάρτηση του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα άτομα που ασχολούνται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με επαγγελματικές προδιαγραφές γαλουχούνται με ήθος, ειλικρίνεια και κυριαρχεί στην συμπεριφορά τους η αλήθεια.
Δυστυχώς, ο κ. Τάκης Πετρόπουλος δείχνει ότι αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχει ξεχάσει. Και τούτο γιατί το κείμενο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον χαρακτηρίζει συνειδητά ψεύτη.
Γνωρίζει ότι το μηνιαίο κόστος λειτουργίας της πισίνας του ΠΕΑΚ είναι περίπου 32.000 ευρώ. Κάνουν χρήση καθημερινά, όταν η εγκατάσταση είναι σε πλήρη λειτουργία, 500-600 άτομα. Το μηνιαίο έσοδο για την χρήση της πισίνας δεν υπερβαίνει τις 2.500 ευρώ! Το τίμημα για ένα πολύ μικρό μέρος των χρηστών της πισίνας είναι μόλις 5 ευρώ το άτομο, 8 ευρώ τα δυο αδέρφια και δωρεάν σε περίπτωση τρίτου μέλους της οικογένειας. Επίσης, γίνεται δωρεάν χρήση της πισίνας από ΑμΕΑ, φοιτητές, πολύτεκνους, άνεργους, εθελοντές, τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού και μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων.
Αραγε η χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων είναι 10 ευρώ το άτομο ανά μήνα όπως ακούγεται;
Εύχομαι τελικά τα γραφόμενα του κ. Πετρόπουλου να μην αποτελούν προσωπική του άποψη, αλλά να είναι κατ΄ εντολήν του ΚΚΕ από το οποίο έχει ανάγκη διαπιστευτηρίων».
ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η ανάρτηση του Τάκη πετρόπουλου ανέφερε τα εξής: «Ενώ το κράτος χρωστάει στο Δήμο Πατρέων ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας κ. Νίκος Παπαδημάτος με ένα κρεσέντο θράσους, λαϊκισμού και υποκρισίας ζητάει για λογαριασμό της ρέστα κι από πάνω.
Η κυβέρνηση χρωστάει στο Δήμο 5,3 εκ. ευρώ για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο με βάση την προγραμματική Σύμβαση Παραχώρησης του.
Η κυβέρνηση δεν έχει επιχορηγήσει ως οφείλει συνταγματικά ούτε με ένα ευρώ το Δήμο Πατρέων για τη λειτουργία των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.
Οι Πατρινοί μαζί με όλο τον Ελληνικό λαό έχουμε πληρώσει μέσω της κεντρικής φορολογίας την κατασκευή των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και του «Πεπανός».
Οι Πατρινοί εργαζόμενοι πληρώνουν κάθε χρόνο μέσω της κεντρικής φορολογίας τη λειτουργία και συντήρηση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και του «Πεπανός».
Οι Πατρινοί εργαζόμενοι πληρώνουν κάθε μήνα 45-50 ευρώ για να μάθουν κολύμπι τα παιδιά τους και να ψυχαγωγηθούν στο «Πεπανός», που φτιάχτηκε, λειτουργεί και συντηρείται με τα δικά τους χρήματα.
Του κ. Νίκου Παπδημάτου δεν του φτάνει που πληρώνουν οι εργαζόμενοι τρεις φορές θέλει να πληρώνουν και μια τέταρτη μέσω και του Δήμου ζητώντας θρασύτατα μεγαλύτερη έκπτωση από ΤΟ 50% που ήδη κάνει στο «Πεπανός» η ΔΕΥΑΠ».