Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει το «μπαμ» με Μαντζούκα, από τον Προμηθέα Πάτρας

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε έντονη κινητικότητα από πλευράς Παναθηναϊκού έχοντας «κλείσει» τον Λευτέρη Μαντζούκα από τον Προμηθέα Πάτρας

Μπορεί η φετινή σεζόν να βρίσκεται σε εξέλιξη, μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στις προσπάθειες της ομάδας στα παρκέ της EuroLeague, αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι οι «πράσινοι» δεν σκέφτονται την ενίσχυσή τους με φόντο το μέλλον, αλλά και το παρόν.

Ο λόγος για το «next big thing» του ελληνικού μπάσκετ, τον πρώτο σκόρερ και MVP της τελικής φάσης του περσινού εφηβικού πρωταθλήματος που βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του ιδιωτικού συμφωνητικού με την ομάδα της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο έχει μπει δυναμικά στο «κυνήγι» για την απόκτηση του 17χρονου φόργουορντ, αλλά πρόκειται για… τελειωμένη υπόθεση με τον παίκτη να μετακομίζει άμεσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαντζούκας θεωρείται ως ένα από μεγαλύτερα του ευρωπαϊκού μπάσκετ στην ηλικία του και αυτό αποτυπώνεται σε όλα τα τουρνουά που έχει πάρει μέρος. Μάλιστα φέτος άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό, όταν στο εκτός έδρας ματς του Προμηθέα κόντρα στην Γκραν Κανάρια, ο νεαρός φόργουορντ βρέθηκε 32 λεπτά στο παρκέ και είχε 24 πόντους με 3/4 δίποντα, 6/6 τρίποντα και 6 ριμπάουντ! Μάλιστα από εκείνο το ματς και μετά είχε μπει και στο μικροσκόπιο της Ρεάλ.

Όπως είναι γνωστό ο 17χρονος παίκτης βρίσκεται στα υπ’ όψιν και του Ολυμπιακού, αλλά τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα προσπαθώντας να κλείσει το «deal».

Πηγή:www.gazzetta.gr