Δαδακαρίδης: ”Είναι δύσκολο να βλέπεις συναδέλφους σου σε άσχημη κατάσταση”

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show, βρέθηκε Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, στην πανδημία του κορονοϊού και τις πληγές που αφήνει και θα αφήσει στον θεατρικό χώρο.
Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δυστυχώς όπως όλα τα θεατρικά σπίτια έτσι έκλεισε και το δικό μας αυτό το περίεργο φαινόμενο. Δύσκολο να κλείνεις το σπίτι σου πολύ. Και δύσκολο να βλέπεις συνανθρώπους και συναδέλφους σου σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Νομίζω ότι μέσα σε ένα πραγματικό αδιέξοδο το οποίο ζουν οι άνθρωποι, υπάρχει ίσως η ανάγκη της εξέλιξης και η ανάγκη της διαφορετικής συμπεριφοράς και αντιμετώπισης σε αυτό που λέμε πολιτισμό».
Ο αγαπημένος ηθοποιός με αφορμή τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Έτερος Εγώ» με τίτλο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, απάντησε στην ερώτηση του Αρναούτογλου γιατί δεν γίνονται αντίστοιχες δουλειές στη μικρή οθόνη, με τον ίδιο να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως αυτό που χρειάζεται είναι ο χώρος στους ταλαντούχους ανθρώπους.
«Πρέπει να δίνουμε περισσότερο χώρο και όταν είμαστε σε ένα κύριο σταυροδρόμι να έχουμε την ευγενή καλοσύνη μέσα μας να ακουμπάμε αυτό που λέγεται “εγώ”, καμιά φορά και πέντε σκαλιά πιο κάτω και να δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, σε νέα πράγματα, να μας εκπλήσσουν ευχάριστα.
Έχουμε ανθρώπους άξιους και ταλαντούχους και οφείλουμε να είμαστε ανοιχτοί στην ψυχή μας, να τους πιστέψουμε και να τους βοηθήσουμε σε αυτό το πράγμα. Οφείλουμε να είμαστε υποστηρικτικοί γιατί και σε εμάς ήταν υποστηρικτικοί κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Λέγοντας το “ευχαριστώ” προσπαθείς για κάτι καλύτερο» δήλωσε μεταξύ άλλων.