ΑΕΚ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας με Βόλο – Σκέψεις για Ριζούπολη

Το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να δώσει το προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο (21/12, 19:30) σε διαφορετική έδρα, εξετάζουν οι άνθρωποι της Ενωσης, βλέποντας την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός, δυσκολεύτηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο το βράδυ της Τετάρτης (16/12) μιας και ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι με το τέλος του αγώνα εξέφρασαν τα παράπονα τους γι’ αυτή την τραγική εικόνα.

Ενας από αυτούς και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος χαρακτήρισε τον αγωνιστικό χώρο «πίστα για πατινάζ».

Πάντως από χθες (16/12) το βράδυ η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να βρει άλλη έδρα για το ματς με το Βόλο προκειμένου να αρχίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ολική ανακατασκευή του ΟΑΚΑ στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών.

Μάλιστα, η εντολή Μελισσανίδη είναι να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στο ΟΑΚΑ από σήμερα (17/12) αν είναι δυνατόν (ξήλωμα γηπέδου και ολική ανακατασκευή) και έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με πρώτη επιλογή τη Ριζούπολη για το ματς με Βόλο.

Πηγή:www.gazzetta.gr