ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασμα Μάκη Γιατρά: “Θα τους πατήσω όταν έρθει η ώρα”

Αιχμές άφησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια ο Μάκης Γιατράς.

Ο πατρινός τεχνικός ανέφερε τα εξής:

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Τσεντεβίτα και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην επόμενη φάση. Όσο για εμάς, συνέβησαν πολλά και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ αυτό το διάστημα. Διαλέξαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, που είτε είχαν κουραστεί είτε είχαν τραυματισμούς.
Χάρηκα πάρα πολύ, που είδα τα παιδιά του Προμηθέα, ηλικίας 15-18 ετών, να παίζουν για πολύ χρόνο. Είμαι σίγουρος, ότι ορισμένα από αυτά τα παιδιά θα πρωταγωνιστήσουν, αν έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους.

Αυτή τη στιγμή, εγώ έχω πέσει κάτω και προσπαθούν να με πατήσουν.Θέλω να πω, ότι όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ. Αυτοί που ξέρουν, θα καταλάβουν σε ποιους απευθύνομαι. Ο χαρακτήρας μου ταιριάζει με του Προμηθέα. Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν».

Γκόλεματς: “Δώσαμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά”
Ο προπονητής της Τσεντεβίτα/Ολίμπια Λιουμπλιάνας Γιούριτσα Γκόλεματς στάθηκε στο ότι οι δύο ομάδες έδωσαν χρόνο στα νέα παιδιά.
“Είχαμε σωστή νοοτροπία και παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, με καλές επιλογές στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ όμορφο που οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με νέα παιδιά.”