ΑΕΚ: Μέσα ο Τσιγκρίνσκι, εκτός ο Χνιντ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι προπονήθηκε κανονικά και μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι – Εκτός με ενοχλήσεις ο Χνιντ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (19:30) στο εξ αναβολής ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν μόνο τη νίκη για να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς, αλλά και για να πάρουν μια ισχυρή ένεση αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει στη διάθεσή του τελικά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έδινε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στον ώμο. Ο Ουκρανός στόπερ έβγαλε τελικά την τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης και βρίσκεται μέσα στους 24 ποδοσφαιριστές που πήρε στο ξενοδοχείο ο Ιταλός κόουτς. Αντίθετα ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Νασίμ Χνιντ. Ο Τυνήσιος στόπερ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής. Πάντως όπως τονίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Φυσικά, αυτός που επιστρέφει σε σχέση με το ματς στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου, όπως αναμενόταν άλλωστε, καθώς ο Ρουμάνος είχε απουσιάσει για προληπτικούς λόγους από την κυριακάτικη αναμέτρηση λόγω ενοχλήσεων. Εκτός της 24αδας του Καρέρα έμειναν οι Βασιλαντωνόπουλος και Σαμπανάτζοβιτς.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Παουλίνιο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Πηγή:www.gazzetta.gr