ΠΑΤΡΑ: Από απόψε στις 10 μμ. η απαγόρευση κυκλοφορίας – Θα ισχύσει μέχρι 7 Ιανουαρίου

Συνέχιση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί για όλη την περίοδο των εορτών αποφάσισε η κυβέρνηση, διευρύνοντας κατά μια ώρα τον χρόνο που θα μπορούμε να κυκλοφορούμε (ήταν από 9 το βράδυ μέχρι 5 το πρωϊ).

Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά μπαίνει φραγμός στις μετακινήσεις για ρεβεγιόν σε σπίτια ή σε άλλους χώρους καθώς τα πρόστιμα θα είναι αυστηρά.

“Διατήρηση της απαγόρευσης μετακινήσεων κατά τις ώρες από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, καθώς και της αποστολής SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ

Εξάλλου, δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο για τις μετακινήσεις ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1 τονίζοντας ότι «εφόσον ανοίγει το λιανεμπόριο για click away, μεταθέτουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 στις 10 το βράδυ. ‘Αρα, η απαγόρευση από το βράδυ της Κυριακής και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θα ισχύει από τις 10 μέχρι τις 5 το πρωί».