Μπλόκο στον ΠΑΟΚ στήνει ο Άρης

Τη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή του πρωταθλήματος ψάχνει απόψε ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη με την οποία θα παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία παρουσιάζονται ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι υποδέχονται απόψε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Έλληνας τεχνικός και οι παίκτες του γνωρίζουν πως χρειάζεται να δώσουν το κάτι παραπάνω, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό αντίπαλο απέναντι στον συμπολίτη που διεκδικεί φέτος το πρωτάθλημα και παράλληλα θέλει να ξεχάσει την κακή πορεία στην Ευρώπη.

Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Ροζ, όμως υπολογίζονται κανονικά Τζέγκο και Σάκιτς που ξεπέρασαν τα θέματά τους.

Συγκεκριμένα, την «κίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σιαμπάνης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήση και Σάκιτς.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Σάσα, με τους Γκάμα και Γκαρσία στα πλάγια. Σε ελεύθερο ρόλο ο Μπερτόλιο και ως σέντερ φορ ο Μάνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Λόπες, Μαντσίνι, Κάτσε, Σίλβα, Ντάτκοβιτς, Μπαγκαλιάνης και Μπακούτσης.

Πηγή: ΣπορFM