Ονοματοθεσία οδών την πόλης

Την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος σχετικά με την ονοματοθεσία οδών την πόλης στην Δήμαρχο Πατρέων:

Μετά από αίτημα που κατέθεσε η παράταξή μας Ώρα Πατρών από την 1/4/2020 ομόφωνα αποφασίστηκε η ονοματοθεσία δρόμων ή πλατειών της πόλης από τους αγωνιστές της αντίστασης Μανώλη Γλέζο και Απόστολο Σάντα. Θα επιθυμούσαμε να μας ενημερώσετε για την πορεία της ανωτέρω απόφασης, όπου εκκρεμεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Επίσης θα θέλαμε, να σας ενημερώσουμε με αφορμή την πρόσφατη επέτειο του Πολυτεχνείου όπως τιμήσουμε και τους νεκρούς της πόλης στα γεγονότα που έδωσαν την ζωή τους για τα ιδανικά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Οι λαμπροί νέοι Γιώργος Σαμούρης και Ιωάννης Μικρώνης έχασαν τη ζωή τους. Ελάχιστη τιμή που οφείλουμε σαν πόλη είναι να αφιερώσουμε ονοματοθεσία δρόμου. Εναλλακτικά προτείνουμε το Παράρτημα να μετονομαστεί σε Μέγαρο Σαμούρη-Μικρώνη, όπου θα τοποθετηθεί και ανάλογη τιμητική πλάκα.
Παρακαλούμε να ληφθεί σχετική απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης και να μας ενημερώσετε για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των ανωτέρω αποφάσεων.