Μαρτίνς: «Καμία άλλη ομάδα του ομίλου δεν χτυπήθηκε τόσο από τον covid-19 όπως εμείς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για το Ολυμπιακός – Πόρτο στάθηκε στις εκτιμήσεις του για τον αγώνα αλλά και στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Champions League

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον… τελικό με την Πόρτο για:

Το εάν νιώθει σιγουριά όπως σε παλαιότερες σημαντικές ευρωπαϊκές βραδιές: Εάν ρωτάτε εάν νιώθω πεπεισμένος όπως τότε με Αστέρα, Μίλαν και Άρσεναλ το ίδιο μπορώ να πω και τώρα. Ότι θα κάνουμε τα πάντα. Να κάνουμε λιγότερα ατομικά λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεσή μας. Εφόσον γίνουν αυτά φυσικά έχω τη βεβαιότητα πως μπορούμε να περάσουμε.

Το εάν θα κάνει αλλαγές η Πόρτο και θα έχει έτσι πλεονέκτημα: Όχι δεν πιστεύουμε πως έχουμε πλεονέκτημα. Η Πόρτο έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν ξέρουμε ποιους ακριβώς θα επιλέξει και αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Επίσης έχουμε απώλειες είτε με τραυματισμούς και είτε με κορονοϊό και δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση. Θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να περάσουμε και έχουμε την ποιότητα.

Τα συνεχόμενα ματς φέτος και τα προβλήματα: Η αλήθεια είναι πως είχαμε πρόβλημα φέτος και ενώ καμία άλλη ομάδα στον όμιλό μας δεν χτυπήθηκε τόσο από τον κορονοϊό όπως εμείς. Έχουμε δύο παίκτες που δεν ξέρουμε το πότε θα γυρίσουν μετά την προσβολή τους από τον ιό. Ήταν δύσκολα να το ελέγξουμε αυτό και τα ματς ήταν πολύ κοντινά με αποτέλεσμα να χάσουν ματς οι παίκτες μας.

Το που θα κριθεί ο αγώνας: Αύριο θα κριθούν τα πάντα από την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να αποφύγουμε το λάθος για το 1ο γκολ. Θα πρέπει να κάνουμε πολύ λιγότερα ατομικά λάθη. Να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Να ελέγξουμε πιο καλά την ποιότητα του παιχνιδιού μας.

Το ματς στο Οπόρτο: Σε εκείνο το ματς δεν ήμασταν καλοί αλλά δεν νομίζουμε πως εκεί τελείωσαν όλα. Η Σίτι ήταν η πιο καλή ομάδα του ομίλου και θα έπαιρνε την 1η θέση. Δεν περιμέναμε να χάσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Ότι η Πόρτο δεν έχασε από τη Σίτι δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι. Όμως γενικά τα ματς με Πόρτο, Μαρσέιγ και Ολυμπιακό ήταν ισορροπημένα.

Τον Πέπε και εάν πάει για βασικός επειδή δίνει το παρών στις δηλώσεις: Δεν το ξέρουμε. Επίσης υπήρχε περίπτωση που είχαμε παίκτη στη συνέντευξη Τύπου και δεν έπαιξε βασικός. Θα δούμε την προπόνηση και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας.