Survivor: Πρόταση στην Τούνη – Πότε φεύγουν για Άγιο Δομίνικο

Ολοκληρώθηκαν τα κάστινγκ για την επιλογή των “Μαχητών” στο νέο Survivor που θα δούμε από την καινούργια σεζόν, ενώ ο ΣΚΑΙ φαίνεται να έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για το ριάλιτι.

Οι υποψήφιοι πέρασαν από συνεντεύξεις σχετικά με τα προσωπικά τους στοιχεία, την ζωή τους και το τι ασχολούνται, ενώ παρών ήταν και ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί της Acun Media. Επίσης, οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αποδείξουν τις αθλητικές τους επιδόσεις, συμμετέχοντας σε δοκιμασίες στίβου, παρόμοιες με εκείνες που βλέπουμε στο Survivor.

Η τελική επιλογή θα γίνει έως και την ερχόμενη Τετάρτη (9/12), ενώ οι παίκτες θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου.

Κρούση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης στην ομάδα των “Διασήμων” έχει δεχτεί η Ελένη Τσολάκη, η οποία αρνήθηκε, ενώ πρόταση φέρεται να έχει δεχτεί και η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε”, η Ιωάννα Τούνη φέρεται να έχει έρθει στην Αθήνα για να μιλήσει με την παραγωγή και το κανάλι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το χρηματικό ποσό που της πρότειναν, είναι το μεγαλύτερο που έχει δεχτεί πρόταση μέχρι τώρα. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν δέχτηκε.

Όσο για την ομάδα των “Μαχητών”, έχει ακουστεί το όνομα της Έλενας Κρεμλίδου, ενώ ανάμεσα στους παίκτες θα δούμε χορευτές και DJ.