H οικογένεια της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια μεγάλωσε

Λίγο πριν ξημερώσει Παρασκευή, η Βασιλική Μιλλούση γέννησε τη δεύτερη κόρη της. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έφερε στον κόσμο το μωρό τις στις 3 Δεκεμβρίου έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια. Η ευτυχισμένη μαμά και ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στο instagram ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία που είναι μια από τις πρώτες τους με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

“Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές”, σημείωσε η Βασιλική Μιλλούση φροντίζοντας όμως να στείλει ένα ακόμα σπουδαίο μήνυμα.

“Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες”, σημείωσε.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά για τους δύο αθλητές αφού θα τα περάσουν αγκαλιά με τις δύο κόρες τους. Το σπίτι μάλιστα έχει ήδη στολιστεί και είναι έτοιμο να υποδεχτεί και το νέο μέλος της οικογένειας.