Χαριτόπουλος: «Υπάρχει αποδοχή ρόλων κι αυτό φαίνεται»

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος αναφέρθηκε στην ωριμότητα που διακρίνει κάθε συμπαίκτη του στην αποδοχή ρόλων, υποστηρίζοντας ότι αυτό το στοιχείο κάνει τη διαφορά.

Ο Άρης επικράτησε του Προμηθέα Πατρών και ο έμπειρος φόργουορντ υποστήριξε ότι η ομάδα του ξεπέρασε το μειονέκτημα του μεγάλου διαστήματος απραξίας μέσα από τη δίψα του κάθε παίκτη για τη νίκη. «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μας διότι γι’ αρκετές μέρες δεν είχαμε επίσημο παιχνίδι, ούτε φιλικό. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το παιχνίδι και είναι αλήθεια ότι τακτικά ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι. Προς αυτήν την κατεύθυνση, έχει παίξει σπουδαίο ρόλο η μεγάλη δίψα των παικτών», είπε και συμπλήρωσε.

«Το σημαντικότερο είναι ότι στην ομάδα υπάρχει αποδοχή ρόλων κι αυτό έχει μεγάλη σημασία, φαίνεται από το σκορ που έχουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Από εκεί και πέρα είμαστε αρκετά ώριμοι για να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Καταλαβαίνω ότι η χρονιά είναι περίεργη κι όποιος εμφανιστεί πιο έτοιμος σ’ ένα παιχνίδι, θα κερδίσει. Οι αποστάσεις δεν είναι τόσο μεγάλες, έστω κι αν κάποιες ομάδες έχουν καλύτερο και πιο ακριβό κορμό. Θα μετρήσει το ποιος θα παλεύει περισσότερο και με χαροποιεί που η δική μου ομάδα δείχνει ότι θέλει να κερδίζει, δεν πετάει στα σύννεφα και χαίρεται την κάθε νίκη».