ΠΑΤΡΑ: Η Αστυνομία για το θάνατο του οδηγού ταξί που καταπλακώθηκε από τρακτέρ σε χωριό του Ερύμανθου – Σήμερα η κηδεία του

ΝΕΟΤΕΡΑ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα χθες το πρωί, σε χωριό του Ερυμάνθου.

Ειδικότερα, 52χρονος ημεδαπός οδηγώντας γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) κινούμενος σε αγροτικό δρόμο, προκειμένου να μεταβεί σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, ανετράπη καταπλακώνοντάς τον οδηγό, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Παρασκευά Βασιλακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

Ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον καταπλάκωσε τρακτέρ, νωρίς το πρωί στην Πλανόβρυση Ερυμάνθου, στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το τρακτέρ ανετράπη στην προσπάθεια του οδηγού να ανέβει σε ένα ύψωμα και εγκλώβισε τον άτυχο άνδρα. Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία  και σταθμός του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και  ιδιοκτήτης- οδηγός ταξί. Πίσω του αφήνει την σύζυγο και την μητέρα του.  Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατανόβρυσης (Μετζένα) Δ. Ερυμάνθου.