Εκτός για το υπόλοιπο του 2020 ο Χάαλαντ

Εκτός για το υπόλοιπο του 2020 θα μείνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό. Τι ισχύει για τον Ματς Χούμελς

Σε επιβεβαίωση των ρεπορτάζ προχώρησε ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λουσιάν Φαβρ, για την μόνιμη πηγή κινδύνων στην επίθεσή του, τον 20χρονο Νορβηγό, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση της ομάδας και δεν θα ξανά παίξει για λογαριασμό της μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο χάνοντας το λιγότερο τα επόμενα έξι ματς (4 στην Μπούντεσλιγκα, 1 στο Τσάμπιονς Λιγκ και ένα στο Κύπελλο Γερμανίας).

Ο Χάαλαντ δεν είναι ο μοναδικός που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στις τάξεις της BVB, μιας και διαφορετικά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Τόμας Μενιέ, Εμρέ Τσαν και ο αρχηγός Ματς Χούμελς. Όσον αφορά τον τελευταίο, αποχώρησε υποβασταζόμενος με τραυματισμό στον αστράγαλο από το ματς των Γερμανών κόντρα στην Λάτσιο για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Μόλις βγήκα από το νοσοκομείο. Δεν μοιάζει να είναι κάτι σοβαρό. Μπορεί να επιστρέψω ακόμη και σε λίγες ημέρες», το μήνυμα του πολύπειρου στόπερ, με το οποίο θέλησε να καθησυχάσει τους ήδη πολύ ανήσυχους οπαδούς της Ντόρτμουντ.