Κάρολος-Νταϊάνα:Οι σχέσεις και τα ειδύλλια που είδαν το φως της δημοσιότητας

Η αλήθεια είναι πως από την μέρα που η τέταρτη σεζόν του “The Crown” έκανε πρεμιέρα στο Netflix τα μέσα δεν μπορούν να σταματήσουν να ασχολούνται με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα.

Με αφορμή τα νέα επεισόδια και τις «αποκαλύψεις» των εξωσυζυγικών σχέσεων τους, το περιοδικό Must κάνει ένα throwback στις σχέσεις και τα ειδύλλια των δύο royals που είδαν το φως της δημοσιότητας και βρέθηκαν στις πρώτες σελίδες του lifestyle Τύπου της εποχής… ή έστω ως φήμες αποτέλεσαν το Νο1 θέμα συζήτησης.

Νταϊάνα

Barry Mannakee: Κατά την διάρκεια μιας συζήτησης της πριγκίπισσας Άννας την ακούσαμε να αναφέρετε στον σωματοφύλακα της Νταϊάνας, Barry Mannakee. Και ενώ στο “The Crown” πρόκειται για κάτι αστείο, στην πραγματικότητα και σύμφωνα με το OprahMag.com, ο σωματοφύλακας ήταν η μεγαλύτερη αγάπη που είχε ποτέ. Η αποκάλυψη ήρθε στην επιφάνεια μέσα από ιδιωτικές ηχογραφήσεις της πριγκίπισσας με τον προπονητή φωνής της, Peter Settelen και οι οποίες διέρρευσαν μετά τον θάνατό της. Σημειώνεται πως η ίδια δεν ονόμασε τον Mannakee στις κασέτες, ωστόσο το συμπέρασμα προκύπτει από το γεγονός ότι η προγκίπισσα αποκάλυψε ότι η «μεγαλύτερη αγάπη» της σκοτώθηκε σε ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα το 1987 (έτσι πέθανε ο Mannakee).

James Hewitt: Το love story της Νταϊάνας με τον James Hewitt αναφέρθηκε επίσης στο “The Crown” και σίγουρα, όχι τυχαία. Όπως σημειώνεται στο βιβλίο “Princess in Love της Anna Pasternak” το ειδύλλιο με τον αξιωματικό του ιππικού ξεκίνησε λίγο μετά από την σχέση της με τον Mannakee και φέρεται να κράτησε από το 1986 έως το 1991. Σε ένα άρθρο για τη Daily Mail, η Pasternak έγραψε: «Ο Hewitt έμπαινε συχνά στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και οδηγούνταν στο παλάτι του Kensington Palace όταν είχαν σχέση. Μου είπε ότι ήταν τρομοκρατημένος την πρώτη νύχτα που έμεινε στο παλάτι, αλλά τουλάχιστον ανακουφίστηκε επειδή ο Κάρολος και η Νταϊάνα είχαν ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Όπως είδε, είχε 30 παιδικά παιχνίδια στολισμένα στην άκρη του κρεβατιού της». Υπενθυμίζεται πως η πριγκίπισσα παραδέχτηκε δημόσια την σχέση της με τον Hewitt στην πολυσυζητημένη συνέντευξή της στο BBC.

James Gilbey: Κατά την διάρκεια του προβληματικού γάμου της με τον Κάρολο, η Νταϊάνα φέρεται να στράφηκε ερωτικά και στον φίλο της Gilbey, ο οποίος περιγράφεται ως «κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας gin». Την εν λόγω σχέση πάντως δεν παραδέχτηκε δημόσια κανένας από τους δύο.

Oliver Hoare: Όπως ανέφερε δημοσίευμα της Mirror, η πριγκίπισσα λίγο πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Κάρολο το 1992 διατηρούσε σχέση με τον κατά 16 χρόνια μεγαλύτερό της, έμπορο τέχνης, Oliver Hoare. Ο χωρισμός των δύο ήρθε όταν η σύζυγος του Hoare τον απείλησε πως θα υποβάλει αίτηση διαζυγίου αν δεν τερματίσει την ιστορία του με την πριγκίπισσα.

Κάρολος

Camilla Parker Bowles: Ο έρωτας μεταξύ του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλας ήρθε στις αρχές τις δεκαετίας του ’70 και παρά το γεγονός πως στην συνέχεια οι δυο τους παντρεύτηκαν με διαφορετικά άτομα, παρέμειναν κοντά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του People αν και το ζευγάρι χώρισε για λίγο, τελικά έσμιξε ξανά το 1986 – ενόσω δηλαδή ήταν ακόμη παντρεμένοι. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε το 1993, όταν διέρρευσε μια μαγνητοφωνημένη τηλεφωνική συνομιλία τους που πραγματοποιήθηκε το 1989, δημιουργώντας σκάνδαλο στη βασιλική οικογένεια. Σημειώνεται πως στην πολυσυζητημένη συνέντευξη της Νταϊάνα στο BBC, είχε πει: «Υπήρχαν τρεις από εμάς σε αυτόν τον γάμο, οπότε ήμασταν κάπως πολλοί». Η Καμίλα χώρισε το 1995 και ένα χρόνο μετά, ολοκληρώθηκε και το διαζύγιο του Κάρολου με την Νταϊάνα.

Barbra Streisand: Αν και βάση διάφορων δημοσιευμάτων ο πρίγκιπας Κάρολος υπήρξε ζευγάρι με αρκετές γυναίκες, μια από τις φερόμενες και πιο γνωστές σχέσεις του ήταν αυτή με την τραγουδίστρια Barbra Streisand.

Πηγή: Must