Περίεργη κλοπή τραπεζικών θυρίδων στο Ψυχικό – Εξαφανίστηκαν κοσμήματα εκατομμυρίων, λίρες και χιλιάδες ευρώ

Μυστήριο και αρκετά ερωτήματα προκαλούν τα όσα έχουν καταγγελθεί πως συνέβησαν σε υποκατάστημα της Alpha Bank στο Νέο Ψυχικό.

Οι καταγγελίες που έγιναν αφορούν τέσσερις τραπεζικές θυρίδες και το περιεχόμενο τους το οποίο “εν μια νυκτί” εξαφανίστηκε. Οι εν λόγω καταγγελίες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επιβεβαιώνεται από την ΕΛΑΣ.

Ωστόσο από την πλευρά της ΕΛΑΣ δεν μπορεί -λόγω απορρήτου- των θυρίδων να υπάρχει επιβεβαίωση για το περιεχόμενο τους, το οποίο σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες περιείχε από κοσμήματα εκατομμυρίων και χρυσές λίρες μέχρι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ – Ποιοι έκαναν τις καταγγελίες

Την υπόθεση πλέον χειρίζεται η Ασφάλεια Αττικής, ενώ μυστήριο καλύπτει και τις συνθήκες της ληστείας καθώς και οι 1.500 θυρίδες που διαθέτει το τραπεζικό υποκατάστημα εξετάστηκαν και δεν φέρουν καμία παραβίαση. Επίσης, ένα ακόμη ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει η αστυνομική έρευνα είναι το γιατί επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένες τραπεζικές θυρίδες.

Πάντως, περισσότερο φως την υπόθεση αναμένεται να ρίξει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη καταγγελία έγινε στις 13 Νοεμβρίου στο ΑΤ Ψυχικού από μια γυναίκα, μέλος γνωστής οικογένειας των Βορείων Προαστίων, ενώ οι υπόλοιπες καταγγελίες έγιναν από σύζυγο γνωστού επιχειρηματία και δύο ακόμη από γυναίκες γνωστών οικογενειών της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: TheToc.gr