Καρέρα στους παίκτες: «Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε»

Ο τεχνικός της AEK στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τη Ζόρια προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του

Η κάκιστη εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στη Ζόρια έφερε την ντροπιαστική ήττα με 0-3, με την ΑΕΚ να βλέπει τις ελπίδες πρόκρισης από τον όμιλο να χάνονται. Η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική με τους παίκτες να έχουν κατεβασμένα κεφάλια στα αποδυτήρια.

Ο Μάσιμο Καρέρα εκεί προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, πηγαίνοντας πρώτα στον Γιώργο Αθανασιάδη, ο οποίος ήταν πεσμένος ψυχολογικά ύστερα από το λάθος που έκανε στο πρώτο γκολ της Ζόρια. Ο Καρέρα χτύπησε στην πλάτη τον Έλληνα γκολκίπερ, ενώ στη συνέχεια πήγε σχεδόν σε όλους τους παίκτες ξεχωριστά.

Έπειτα μάζεψε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια και στη σύντομη ομιλία που τους έκανε, προσπάθησε να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση ενόψει συνέχειας, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή.

«Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια, δεν θέλω να σας βλέπω έτσι. Το ποδόσφαιρο έχει και μεγάλες χαρές αλλά και πολύ δύσκολα βράδια σαν το αποψινό. Ολοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Θέλω να σηκώσετε το κεφάλι. Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε», ανέφερε ο Καρέρα στους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων.

Πηγή:www.gazzetta.gr