ΠΑΤΡΑ: Κόσμος πεθαίνει και στην Παραλία έκαναν πάρτι σε σπίτι με 25 άτομα – Και κατάστημα σέρβιρε κανονικά!

 

Η αστυνομία επενέβη μετά από καταγγελίες, διαπίστωσε τις παραβάσεις και βεβαίωσε πρόστιμα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Παραλία Πατρών, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε οργανώσει συνάθροιση στην αυλή της οικίας του, με τη συμμετοχή περίπου (25) ατόμων, ενώ είχε θέσει στη διαπασών μουσική διαταράζοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Κατά την διενέργεια του ελέγχου συνελήφθη ακόμα ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς αρνήθηκε να υποδείξει τα στοιχεία της ταυτότητας του, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ για απαγόρευση μετακίνησης.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βεβαίωσαν στον οργανωτή της εκδήλωσης διοικητικό πρόστιμο (3.000) ευρώ, καθώς και οκτώ πρόστιμα σε παρευρισκόμενους, συνολικού ύψους (2.400) ευρώ για απαγόρευση μετακίνησης και μη χρήση μάσκας.

ΕΞΑΛΛΟΥ
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σερβίροντας αλκοολούχα ποτά σε δυο πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα απαγόρευσης σχετικά με τη διασπορά του κορωνοϊού.

 

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν διοικητικό πρόστιμο ύψους (5.000) στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ενώ στον άνδρα επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο ύψους (3.000) ευρώ.

 

Παράλληλα, στους δυο θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο για απαγόρευση μετακίνησης, συνολικού ύψους (600) ευρώ.