Ευτυχώς για τους δημότες του δήμου Αιγιαλείας, η κ Ψυχράμη, δεν είναι αυτή που αποφασίζει για την τύχη τους και την τύχη των δημοτικών πραγμάτων

Ευτυχώς για τους δημότες του δήμου Αιγιαλείας, η κα Ψυχράμη, δεν είναι αυτή που αποφασίζει για την τύχη τους και την τύχη των δημοτικών πραγμάτων.
Αν αποφάσιζε, με τον τρόπο που στρέφεται κατά του προσώπου μου, δηλαδή αντιθεσμικά, με γνώμονα τα δικά της θέλω και τις δικές της εκάστοτε επιδιώξεις, καταλαβαίνω τί θα επεφύλασσε για τους δημότες της Αιγιαλείας.
Θέλω να θυμίσω στην κα Ψυχράμη, ότι η ίδια με έχει ψηφίσει και τις ΔΥΟ φορές που ήμουν υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον δήμο Αιγιαλείας.
Επίσης θέλω να της θυμίσω ότι διανύω την ΤΕΤΑΡΤΗ θητεία μου, στο τιμητικό αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και σε αυτό με εμπιστευτήκαν πρώτα οι δημότες της Αιγιαλείας, οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικές Παρατάξεις που εκλέχθηκα καθώς και οι υπόλοιπες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και αυτό γιατί εκτελούσα και εκτελώ τα καθήκοντα μου με συνέπεια, με κύρος, με γνώση, διατηρώντας υψηλό επίπεδο στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί όπως έχω τονίσει είναι ο καθρέπτης του Δήμου μας.
Προσπαθώ να καταλάβω τι υποκρύπτει αυτή η προσπάθεια της κας Ψυχράμη και το μόνο που μπορώ με πολύ συμπάθεια να σκεφτώ, είναι η αγωνία της για την πολιτική της επιβίωση, σε ένα συνδυασμό που φυλλοροεί από την πρώτη του στιγμή.
Είναι σίγουρο πως δεν θέλει και δεν μπορεί να συνεργαστεί με ικανούς ανθρώπους στην αυτοδιοίκητη της διαδρομή, αποχωρώντας και από τις ΤΡΕΙΣ δημοτικές παρατάξεις που εκλέχθηκε ή συνεργάστηκε, γεγονός που το αποδεικνύει περίτρανα.
Επειδή όμως αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Δήμος και η επιτυχία του, για το καλό όλης της Αιγιαλείας, την καλώ να σταματήσει την θεσμική εκτροπή και να έρθει να συνεργαστούμε σε όσα υπάρχει κοινός τόπος και να κάνει εποικοδομητική κριτική σε ότι διαφωνεί.
Με τον τρόπο αυτό θα εκπληρώσει τον θεσμικό της ρόλο, που την έταξαν οι δημότες της Αιγιαλείας, στην ελάσσονα αντιπολίτευση.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΙΝΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ) Με αφορμή ανακοίνωση της κας ΨΥΧΡΑΜΗ