BINTEO – Μάκης Γιατράς: “Αυτά που βιώνει η κοινωνία είναι τα χειρότερα” 

Μάκης Γιατράς: «Αυτά που βιώνει η κοινωνία είναι τα χειρότερα» 

Δεν στάθηκε στο παιχνίδι και στη νίκη του Προμηθέα επί του ΠΑΟΚ ο Μάκης Γιατρά.
Επηρεασμένος, όπως και όλος ο κόσμος, για την πανδημία και την ζόρικη κατάσταση που άπαντες βιώνουμε δήλωσε τα εξής:
«Εγώ συμμετέχω στην ομάδα του Προμηθέα δεν είμαι προπονητής του Προμηθέα.
Γίνονται τρελά πράγματα. Γι αυτό λέω συγχαρητήρια και στους παίκτες των δύο ομάδων που κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορούν και αγωνίζονται και ανταποκρίνονται.
Αυτά που βιώνει η ομάδα μου είναι το λιγότερο, αυτά που βιώνει η κοινωνία είναι τα χειρότερα.
Υπάρχουν οικογένειες που χάνουν ανθρώπους, γιατροί που δεν κοιμούνται, άνθρωποι που παλεύουν για τη ζωή τους, αυτοί περνάν δύσκολα, εμείς δεν κάνουμε τίποτα».

 

Κώστας Μέξας: «Ανεβάζει ένας πυρετό και αγχωνόμαστε όλοι» 

Ο Κώστας Μέξας τόνισε ότι η νίκη του Προμηθέα κρίθηκε στα τελευταία μεγάλα σουτ, που έβαλε η πατρινή ομάδα και έριξε στο καναβάτσο την δική του. Παράλληλα στάθηκε και αυτός φυσικά στο πρόβλημα του κορονοϊού και στο πόσο επηρεάζει την ομάδα του και γενικότερα την κοινωνία. Όσα ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ: «Το θέμα της πανδημίας είναι πολύ σοβαρό και μας επηρεάζει όλους. Εμείς είμαστε τυχεροί που έχουμε κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το σημαντικό είναι η κοινωνία μας να ξεπεράσει όλο αυτό που βιώνει. Στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν εκεί, στο τέλος ο Προμηθέας έβαλε κάποια μεγάλα σουτ, εμείς χάσαμε κάποια και εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα. Σίγουρα όταν σε ένα παιχνίδι είσαι ισάξιος και χάνεις σου μένει μια πικρία. Η διακοπή θα είναι μια ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να μείνουν συγκεντρωμένα, ανεβάζει ένας παίκτης πυρετό και όλοι αγχωνόμαστε. Αυτή θα είναι η ζωή μας για κάποιο διάστημα ακόμα, οφείλουμε να προσαρμοστούμε».