Τα σχέδια της Melania Trump για τα φετινά Χριστούγεννα


Αυτές τις μέρες, ο Donald Trump δεν σταματά να γίνεται πρωτοσέλιδο με τις δηλώσεις του, μετά την εκλογική του αποτυχία. Ο Joe Biden είναι πλέον ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και θα μετακομίσει στο Λευκό Οίκο στις αρχές του 2021. Αυτό σημαίνει ότι απομένουν λίγες μήνες διαμονής του Trump και της οικογένειάς του στη Λεωφόρο Πενσυλβάνια 1600.

Οι άνθρωποι που συχνά προκαλούν τη λαϊκή οργή, είναι τόσο ο ίδιος ο Trump και οι αποφάσεις του, όσο και η οικογένειά του. Πρόσφατα, η πρώην Πρώτη Κυρία Melania Trump έκανε μια δήλωση που δημιούργησε αμφιλεγόμενα σχόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Melania έχει πολλά εορταστικά σχέδια και πηγές αναφέρουν ότι σκοπεύει μετά χαράς να παραχωρήσει τις διακοσμητικές της ικανότητες στο Λευκό Οίκο για τελευταία φορά, δηλώνοντας: «Ανυπομονούμε να ανοίξουμε γι’ άλλη μια φορά το Λαϊκό Σπίτι για τα Χριστούγεννα». Να σου υπενθυμίσουμε ότι οι Πρώτες Κυρίες είθισται εδώ και δεκαετίες να στολίζουν το Λευκό Οίκο – αλλά η διαφορά είναι ότι γνωρίζουμε ότι δεν είναι ένα από τα αγαπημένα πράγματα της Melania.

Αυτό το σύμπερασμα έρχεται μετά από διαρροές ηχογραφήσεων της Πρώτης Κυρίας σχετικά με τις εν λόγω διακοσμήσεις νωρίτερα φέτος από την πρώην φίλη και βοηθό Stephanie Winston Wolkoff, μέσω της εκπομπής Anderson Cooper 360.

«Λένε ότι είμαι συνένοχη. Είμαι το ίδιο σαν αυτόν, τον υποστηρίζω. Δεν λέω αρκετά, δεν κάνω αρκετά», ανέφερε η Melania Trump το 2018 σε μια προσωπική της συνομιλία με την Winston. Οι εν λόγω ηχογραφήσεις εξέθεταν τη Melania Trump αναφέροντας ότι η ίδια έχει πολλές δουλειές ως Πρώτη Κυρία για τα Χριστούγεννα αλλά από την άλλη “ποιος νοιάζεται για τα χριστουγεννιάτικα είδη και τη διακόσμηση; Πρέπει να το κάνω, όμως, έτσι;”

Εκείνη την εποχή, η Πρώτη Κυρία ήταν απογοητευμένη επειδή τα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονταν στην κατάσταση των παιδιών μεταναστών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους κατά την είσοδό τους στις Η.Π.Α. Από την άλλη τα μέσα έσπευσαν να σχολιάσουν την ειρωνεία της που αμφισβητεί το ρόλο της διακόσμησης του Λευκού Οίκου για την εορταστική περίοδο, δεδομένης της ανυπόμονης προώθησης του λεγόμενου «War on Christmas», που ανέφερε ότι οι φιλελεύθεροι θέλουν να τους πάρουν την χαρά των εορτών.