Subfascial over-expanded – η νέα διορθωτική επεμβατική μέθοδος

Τα τελευταία χρόνια, τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς οδηγούν μεγάλο αριθμό γυναικών ανά τον κόσμο σε επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής και ειδικά της αύξησης στήθους.

Είναι όμως ασφαλείς και έχουν καλό αποτέλεσμα αυτές οι επεμβάσεις;

Οι μαρτυρίες όσων γυναικών έχουν υποβληθεί σε τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι αναμφίβολα πολύτιμες και δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία, τις συνθήκες και φυσικά, το μετεγχειρητικό στάδιο. Να δούμε όμως τι λένε και οι ειδικοί;

Ο Δρ. Ε. Καποσίτας είναι ένας γνωστός Έλληνας πλαστικός χειρουργός και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών -εξειδικευθείς στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο- ο οποίος μέχρι σήμερα, έχει χειρουργήσει περισσότερες από 2.000 γυναίκες για αυξητική στήθους.

Η εμπειρία του πάνω στην αυξητική στήθους είναι σίγουρα πολύτιμη και μπορεί να διαφωτίσει κάθε γυναίκα που θα ήθελε να την επιλέξει.

Μια νέα μέθοδος για τη διορθωτική  επεμβατική  είναι η over-expanded.

Μια μέθοδος πλαστικής στήθους με ενθέματα σιλικόνης που χαρακτηρίζεται από τελικό φυσικό αποτέλεσμα χωρίς σχεδόν καθόλου πόνο.

Όπως τονίζει ο ιατρός, τα ζητούμενα είναι το φυσικό αποτέλεσμα και η αποφυγή  του όποιου  πόνου μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Η διαφορά με το παρελθόν

Οι περισσότερες από παλιές μεθόδους είχαν το μειονέκτημα του πόνου αλλά και μερικές φορές του όχι πολύ φυσικού αποτελέσματος.

Με τη νέα μέθοδο subfascial over-expanded η θήκη που θα τοποθετηθεί το ένθεμα είναι κάτω από το πρόσθιο πέταλο του μείζονος θωρακικού μυός και τον μυ. Αυτό οδηγεί στο φυσικό αποτέλεσμα.

Η over-expanded μέθοδος είναι το επόμενο βήμα στην επέμβαση και στηρίζεται αρχικά στην σωστή επιλογή του ενθέματος σιλικόνης στο χειρουργείο.

Αυτή λοιπόν η υπερδιάταση (over-expansion) είναι που συντελεί μαζί με την μέθοδο subfascial (θήκη του ενθέματος) στο φυσικό αποτέλεσμα μαζί φυσικά με την νέα γενιά συνεκτικής σιλικόνης cohesive I,II.