Ο Νοέμβριος των ντέρμπι

Η δράση στη Super League καθώς και στην Euroleague συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μέσα στο Νοέμβριο διεξάγονται σπουδαία ντέρμπι τα οποία θα καθηλώσουν όλους τους φίλους τους αθλητισμού στις οθόνες τους.

Ο χειμώνας έρχεται, η αθλητική δράση απογειώνεται αλλά έχοντας ως συντροφιά το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ο νταμπλούχος Ολυμπιακός, ο οποίος έπιασε τον Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που μετά το κακό του ξεκίνημα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, σ’ ένα ματς που ανεξαρτήτως της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι δύο μονομάχοι κρύβει μεγάλες συγκινήσεις.

Επίσης το Σάββατο 28 Νοεμβρίου υπάρχει η μάχη της κορυφής καθώς ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι που θυμίζει παλιές καλές εποχές του ελληνικού πρωταθλήματος , ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και την επικίνδυνη εξόρμηση του ΠΑΟΚ στην Λαμία.

Μένοντας στο ποδόσφαιρο, αλλά… βγαίνοντας από τα ελληνικά σύνορα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε λαμπερά αστέρια και θεαματικές αναμετρήσεις του Ιταλικού, Γαλλικού, Ολλανδικού Πρωταθλήματος καθώς και της Αγγλικής Championship,

5051264

Κι αν οι ποδοσφαιρικές μάχες δεν σας αρκούν υπάρχει και η μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει την προσπάθεια του στην Euroleague. Η φετινή διοργάνωση που διεξάγεται στο ρυθμό της πανδημίας, χαρίζει μοναδικές στιγμές και εκπληκτικές ανατροπές δεδομένου ότι όλα τα φαβορί έχουν υποστεί σημαντικές ήττες και πολλές από τις ομάδες όπως η BAYERN και η Zalgiris φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις κατάταξης .

Η εβδομάδα που διανύουμε περιλαμβάνει μία ακόμη… «διαβολοβδομάδα» όπου έχουμε δύο ελληνοισπανικές μονομαχίες. Όλες στην Ισπανία. Ο Παναθηναϊκός αφού δοκιμάστηκε και υπέκυψε στην ανωτερότητα της Βαλένθια συνεχίζει το αγωνιστικό του οδοιπορικό στη χώρα των Βάσκων (19/11). Η αγωνιστική άνοδος του Παπαγιάννη και η επιστροφή του Νέντοβιτς αυξάνουν το βαθμό ετοιμότητας των πρασίνων που δεν θα ήθελαν να επιστρέψουν στην Αθήνα με 2 ήττες.

Ο Ολυμπιακός μετά το νικηφόρο πέρασμα επί της Alba χτυπημένος από το Κορωνοϊό θα περιμένει να οριστούν σε νέες ημερομηνίες τα παιγνίδια στην Βαρκελώνη με τη Μπαρτσελόνα των Καλάθη, Γιασικεβίτσιους και στη Λιόν κόντρα στην Βιλερμπάν.

Δυο γεμάτες αγωνιστικές που θα δείξουν πολλά για τη συμμετοχή των ομάδων μας στη μαγική τελική 8άδα.