Μαρτίνς: Πιο δυνατή μέσα από τις δυσκολίες μια μεγάλη ομάδα

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει πιο δυνατός παρά τις απουσίες του και συγκεκριμένα την έλλειψη των δύο βαικών επιθετικών του, που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρόλευκων», με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων», κατέθεσε τις σκέψεις του αναφορικά με τις απουσίες Ελ Αραμπί και Χασάν, πέταξε το «γάντι» στον Φορτούνη («περιμένουμε περισσότερα απ΄ όσα έχει δείξει») και υπογράμμισε πως το θέμα απειθαρχίας στο σύλλογο είναι λήξαν.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς μίλησε για:

Χασάν κι Ελ Αραμπί, που είναι θετικοί στον κορωνοϊό: «Είναι φυσιολογικό να έχουμε κάποια κρούσματα. Γενικά, η ομάδα είναι καλά παρά τις δύο μεγάλες απουσίες. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στους υπόλοιπους που θα χρησιμοποιηθούν να δείξουν την αξία τους. Μια μεγάλη ομάδα μέσα από τέτοιες δυσκολίες μπορεί να βγει πιο δυνατή».

Τους αντικαταστάτες τους: «Έχω στο μυαλό μου τις απαιτούμενες λύσεις. Ο Σισέ προπονήθηκε σήμερα, ο Σεμέδο επίσης, ο Φορτούνης επέστρεψε από την εθνική. Έχουμε άλλη μια προπόνηση και θα δούμε μετά τι θα συμβεί».

Την κατάσταση με τους τραυματίες: «Ο Βινάγκρε είναι καλά, η κατάσταση του Χολέμπας θα εκτιμηθεί. Νομίζω ότι χρειάζομαι χρόνο να δούμε αν μπορεί να ανταπεξέλθει».

Τον φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο: «Στο φιλικό είχαμε πολλές απουσίες, παίκτες που ήταν κουρασμένοι και παίκτες που δεν είχαν ρυθμό. Ο Μπα για παράδειγμα ήταν εκτός προπονήσεων 15 ημέρες, ο Τιάγκο Σίλβα επίσης δεν έχει ρυθμό, το ίδιο και ο Σουντανί. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα φιλικά. Μας ενδιέφερε μέσα από το φιλικό να δούμε την εικόνα των παικτών μας και αυτό έγινε. Πρέπει να δούμε τους νέους, γιατί η ομάδα διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και στα φιλικά τους χρησιμοποιούμε».

Τα κρούσματα απειθαρχίας (τη συμμετοχή παικτών σε πάρτι): «Το θέμα που προέκυψε λύθηκε. Η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση, το θέμα θεωρείται λήξαν και ετοιμαζόμαστε για την συνέχεια».

Το επικείμενο ελληνικό clasico: «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα έμπειρο προπονητή που άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είναι πια τα νέα παιδιά. Έχουν εμπειρία. Όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι ενδιαφέροντα και ισορροπημένα. Είναι κρίμα που αυτό το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο».

Την Εθνική Ελλάδας και το γκολ του Φορτούνη στη Μολδαβία: «Τα παιχνίδια της Εθνικής είναι τελείως διαφορετικά με τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Δεν είναι συγκρίσιμα. Η αξία του Φορτούνη είναι πολύ μεγάλη, την γνωρίζουμε και όλοι περιμένουμε τη βοήθειά του. Περιμένουμε περισσότερα απ΄ όσα έχει δείξει».