Η Jennifer Lopez θέλει να δείξει στις γυναίκες πώς να είναι δυνατές

ΗJennifer Lopez τα έχει κάνει όλα επαγγελματικά. Από το να δημιουργήσει τη δική της σειρά skin-care μέχρι να μπει ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για την αγορά των New York Mets και φυσικά να αναφέρουμε και τη διπλή της ιδιότητα ως τραγουδίστρια και ηθοποιός. Δεν υπάρχει κάποιος επαγγελματικός χώρος που δεν έχει πατήσει με κάποιον τρόπο το πόδι της. Οπότε δεν μας προκαλεί έκπληξη όταν παρουσιάστηκε με το βραβείο καινοτόμου ποπ κουλτούρας του περιοδικό WSJ και ταυτόχρονα είναι και το νέο του εξώφυλλο.

Η ασπρόμαυρη φωτογράφιση της 51χρονης σταρ κέρδισε αμέτρητα κολακευτικά σχόλια -και όχι άδικα αν μας ρωτάς, κρίνοντας από τις λήψεις με τα εντυπωσιακά outfit που η ίδια μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο instagram.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό μίλησε για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της σχέση με τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez -που ήταν ουσιαστικά αυτός που την ενέπνευσε να δημιουργήσει το JLo Beauty-, την εξελικτική της επιχειρηματική στρατηγική στους διάφορους τομείς και την επιθυμία της να δείξει στις άλλες γυναίκες πώς να είναι δυνατές. Η ίδια υποστήριξε ότι η καριέρα της πήγε σε άλλο επίπεδο με την βοήθεια του ARod ενώ αποκάλυψε και τη στιγμή αποκάλυψης που είχε με τα δίδυμά της, Emme and Max, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

“Πιστεύω ότι εκεί που είμαστε αδελφές ψυχές, ή οποιοδήποτε άλλο όρο θες να χρησιμοποιήσεις, είναι στον τρόπο που δεν έχουμε ταβάνι -είμαστε απεριόριστοι. Είναι κάτι που το έχω αλλά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πόσο αλήθεια είναι. Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Το έχουμε και οι δύο στο DNA -και γιατί να μην; Γιατί να μην μπορούμε να χτίσουμε μια επιχείρηση δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και τρεις ή τέσσερις; Γιατί να μην έχουμε τους Mets;” ανέφερε για τη σχέση της με τον Alex Rodriguez.

“Νιώθω γεμάτη ζωντάνια και δύναμη και θέλω να δείξω στις γυναίκες πώς να είναι δυνατές. Υπήρχε αρκετός συμβολισμός στην εμφάνιση στο Super Bowl. Ήθελα να είμαι στην κορυφή του Empire State Building, όπως ο King Kong, χτυπώντας το στήθος μου: ‘Είμαι εδώ’. Ξέρεις; Είναι δυνατό πράγμα να χρησιμοποιείς την θηλυκότητά σου και τον αισθησιασμό σου. Είμαστε εδώ σε κάθε περίπτωση. Αξίζουμε να είμαστε ισότιμες. Πρέπει να μας υπολογίζετε.”

Για αυτά που έμαθε από τα παιδιά της κατά τη διάρκεια της καραντίνας: “Λάτρεψα το να είμαι σπίτι και να γευματίζω με τα παιδιά κάθε βράδυ το οποίο δεν είχα κάνει πιθανότητα μέχρι σήμερα -ποτέ. Και τα παιδιά μου εξέφρασαν τα κομμάτια τα οποία τους αρέσουν στη ζωή μας κι αυτά που δεν τους αρέσουν. Ήταν πραγματικά μια αποκάλυψη και μια επαναπροσέγγιση του να προσέξω τι λειτουργεί και τι όχι. Πιστεύεις ότι όλα είναι καλά αλλά βιάζεσαι και δουλεύεις και πηγαίνουν στο σχολείο και είμαστε όλοι στις ηλεκτρονικές μας συσκευές. Τους παρέχουμε αυτή την υπέροχη ζωή αλλά την ίδια ώρα χρειάζονται κι εμάς. Μας χρειάζονται με έναν διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να ρίξουμε τους ρυθμούς μας και να έχουμε περισσότερη επαφή. Και, ξέρεις, δεν θέλω να χάσω πράγματα μαζί τους.”