Αναξιοπρεπής, προσβλητικός, ανακόλουθος και αναξιόπιστος o Κώστας Πελετίδης

Σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Πάτρα – Ενωμένη αναφέρει:

Αναξιοπρεπής, προσβλητικός, ανακόλουθος και αναξιόπιστος.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να χαρακτηριστεί  ο Δήμαρχος Πατρέων μετά το νέο θεσμικό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε.

Ως γνωστόν, οι δημοτικές παρατάξεις έχουν δικαίωμα στο να έχουν γραφεία σε χώρο της Δημοτικής Αρχής. Στις αρχές του 2020 ο κ. Πελετίδης δεσμεύτηκε να το κάνει πράξη, ενώ στην πορεία ενημερωθήκαμε ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως τον Ιούνιο προκειμένου να μας παραχωρηθούν γραφεία στο Αρσάκειο όταν ετοιμαστεί ο χώρος.

Αφού πέρασε ο Ιούνιος και έφτασε το φθινόπωρο και δεν είχαμε καμία απολύτως ειδοποίηση, αναγκαστήκαμε να θέσουμε εκ νέου το ζήτημα. Ο κ. Δήμαρχος επειδή διακατέχεται από πονηράδα και θέλησε να ξεφύγει από την ουσία της συζήτησης, μας άφησε όλους σύξυλους, λέγοντάς μας: «Τι θέλετε; Να διώξω τους υπαλλήλους και να βάλω εσάς;». Εμείς επιμείναμε και του ζητήσαμε να βρει λύση, καθώς είναι η υπεύθυνη Αρχή και ξαφνικά ενημερωθήκαμε ότι πρέπει να εγκατασταθούμε σε ένα υποβαθμισμένο κτήριο στην οδό Μπουκαούρη και Γούναρη στο οποίο μένουν οι καθόλα συμπαθείς και αγαπητοί άστεγοι της πόλης μας.

Φυσικά και δεν έχουμε τίποτα με τους ανθρώπους που μένουν εκεί, όπως επίσης κατανοούμε την προσπάθεια για επικοινωνιακά τρικ και λαϊκίστικα παιχνίδια εκ μέρους του κ. Πελετίδη, που για μια ακόμη φορά ρίχνει το επίπεδο με κουτοπονηριές Σοβιετικού τύπου.

Λυπούμαστε πολύ για τον Δήμαρχο της Πάτρας και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τόσο εμάς, όσο και όλες τις δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούν κατοίκους της πόλης.

Η αναξιοπρέπεια, η αναξιοπιστία και η ανακολουθία σε όλο της το μεγαλείο από έναν άκρως προσβλητικό άνθρωπο που διαχειρίζεται τον Δήμο λες και είναι τσιφλίκι του…