(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Προμήθεια λειτουργικού ηλεκτρικού σαρώθρου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας

advertisement

Στην προμήθεια ενός ιδιαίτερα ευέλικτου και λειτουργικού ηλεκτρικού σαρώθρου προχώρησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία που συμβάλουν στον καθαρισμό και ευπρεπισμό της λιμενικής ζώνης με σύγχρονο και αποδοτικό τρόπο.

Το μηχάνημα ονομάζεται «Glutton» (αδηφάγος) και ουσιαστικά είναι μια μεγάλη ηλεκτρική σκούπα που απορροφά ελαφρά σκουπίδια, ξερά φύλλα κ.α. και κινείται χειρωνακτικά, ενώ λόγω του μικρού της βάρους δεν καταπονεί τον χειριστή της. Παράγει μηδενικούς ρύπους, η λειτουργία του είναι αθόρυβη και η διαχείρισή της αρκετά εύκολη. Διαθέτει κάδο χωρητικότητας 240 λίτρων και έχει δυνατότητα κίνησης σε οδόστρωμα και πεζοδρόμια. Γι’αυτό το λόγο, εξάλλου, αρκετές μεγάλες πόλεις της χώρας τον τελευταίο χρόνο, έσπευσαν να προμηθευτούν αυτόν τον τύπο σκούπας, ώστε να τις αξιοποιήσουν στους οικείους τομείς καθαριότητας.

«Με την ηλεκτρική σκούπα Glutton, ο καθαρισμός της λιμενικής ζώνης θα γίνει ασφαλέστερος, ταχύτερος και θα βελτιώσει σημαντικά και τις συνθήκες εργασίας των οδοκαθαριστών που θα το χειρίζονται. Παράλληλα, με τη χρήση του συμβάλουμε στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, πιστοί στον προσανατολισμό του Λιμενικού Ταμείου και της Δημοτικής Αρχής» δηλώνει σχετικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κ. Βασίλης Χριστόπουλος, ο οποίος παράλληλα σημειώνει πως η «σκούπα» θα αξιοποιηθεί και στον καθημερινό καθαρισμό δημοσίων χώρων του αστικού κέντρου του Αιγίου και των γύρω περιοχών.

Στην παραλαβή του μηχανήματος στον παλαιό λιμένα Αιγίου ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Νίκος Καραΐσκος, που μαζί με τον κ. Χριστόπουλο και εργαζομένους στην καθαριότητα, έθεσαν το μηχάνημα στην πρώτη του λειτουργία, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Be the first to comment on "(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Προμήθεια λειτουργικού ηλεκτρικού σαρώθρου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.