ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο αυταρχισμός που ζήσαμε αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και απομόνωσης της κυβέρνησης

“Η κοινωνία φωνάζει για προστασία της ζωής και ΜΕΘ. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. καταλαβαίνει μόνο από καταστολή και ΜΑΤ”, υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση “σήμερα αποδείχθηκε ότι μπορεί να υπάρχει απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας και ταυτόχρονα απόδοση τιμής στο δημοκρατικό αγώνα της νεολαίας και του λαού”.

“Ο κ. Μητσοτάκης αφού έχει χάσει κάθε έλεγχο μπροστά στην πανδημία και την οικονομική κατάρρευση πόνταρε ότι του έχει απομείνει στην ψευδαίσθηση ελέγχου μέσα από την καταστολή και τις προβοκάτσιες”, συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι “ο αυταρχισμός που ζήσαμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και απομόνωσης της κυβέρνησης”. “Απομόνωση πρώτα από όλα μέσα στην κοινωνία που κατανοεί πια ότι η κυβέρνηση δεν νοιάζεται ούτε για τη δημόσια υγεία ούτε για την οικονομική στήριξη που οι καιροί απαιτούν”, προσθέτει.

“Αν και η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο, ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει  ότι ξέρει να υπερασπίζεται και το κράτους δικαίου και, στο βαθμό που του αναλογεί, τη δημόσια υγεία”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.