«Χάσμα» Μπαρτσελόνα-Φατί για το νέο συμβόλαιο

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανέβασε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ανσού Φατί στα 400 εκατ. ευρώ, αλλά ο παίκτης ζηάει διπλασιασμό αποδοχών, για να υπογράψει επέκταση συμβολαίου έως το 2024

Ο Ανσού Φατί δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον για την Μπαρτσελόνα, αλλά έχει κατορθώσει να γίνει ήδη πολύτιμος στο παρόν. Εχοντας κλείσει τα 18 πριν λίγες μέρες (31 Οκτωβρίου), ο επιθετικός από τη Γουινέα-Μπισάου διεκδικεί ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα, αλλά και μεγαλύτερες αμοιβές στον λογαριασμό του. Πάνω σε αυτό συζητάνε η Μπάρτσα και ο μάνατζέρ του, Ροδρίγο Μέσι (αδερφός του Λιονέλ Μέσι) και μέχρι στιγμής δεν μπορούν να τα βρουν για νέο συμβόλαιο.

Ο σύλλογος πρόσφατα του ανέβασε τη ρήτρα αποδέσμευσης από τα 170, στα 400 εκατ. ευρώ, μα δεν συμφώνησαν και για την επέκταση. Το συμβόλαιο του wonderkid των Καταλανών λήγει τον Ιούνιο του 2022 και επιθυμούν να το πάνε στο 2024.

Ωστόσο, η πλευρά του παίκτη αξιώνει σημαντική αύξηση απολαβών, η οποία θα συνάδει με τον ρόλο του και την αύξηση της ρήτρας. Αυτή τη στιγμή ο Φατί λαμβάνει 1,25 εκατ. ευρώ ετησίως και ζητάει διπλασιασμό αποδοχών.

Πηγή:www.gazzetta.gr