Ο δήμαρχος Πατρέων ξεπερνώντας κάθε όριο υποσκάπτει τη δημόσια υγεία των συμπολιτών μας

Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα για την εγκληματική στάση του δημάρχου Πατρέων κ. Πελετίδη να συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση για το Πολυτεχνείο, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών

«Ο δήμαρχος Πατρέων ξεπερνώντας κάθε όριο
υποσκάπτει τη δημόσια υγεία των συμπολιτών μας»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Πατρέων στέκεται απέναντι στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, αρνούμενος να υπερασπιστεί το πραγματικό δημόσιο συμφέρον της Πάτρας.
Τούτη τη φορά όμως υπερέβη κάθε όριο! Στοιχιζόμενος υπάκουα και δουλοπρεπώς πίσω από την γραμμή του κόμματός του, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην ανοιχτή εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας – που ελέγχει το ΚΚΕ – για το Πολυτεχνείο και θέτει την υγεία των συμπολιτών μας σε άμεσο κίνδυνο!
Είναι προφανές ότι όλοι μαζί οι πολίτες της Πάτρας πρέπει να πούμε στην δήμαρχο «Ως εδώ και μη παρέκει! Φτάνει πια με την μικροκομματική τακτική!» Ο δήμαρχος Πατρέων, με την επιπλέον ιδιότητά του ως ιατρός, παραβαίνει τον όρκο που πήρε να προστατεύει την υγεία των πολιτών με κάθε τρόπο!
Τις κρίσιμες τούτες στιγμές τον καλώ να συνέλθει και να ακολουθήσει το πραγματικό δημόσιο συμφέρον όλων μας. Επαναλαμβάνω αυτό που είπα προ ημερών: Η Πάτρα δεν έχει ανάγκη από άλλον ένα καλό κομμουνιστή, έχει ανάγκη από έναν καλό Δήμαρχο! Δε νομιμοποιείται να παίζει με την υγεία των Πατρινών!