ΠΑΤΡΑ: Το δημιούργημα της Καλλιρρόη Σιγανού στο Παρρέν στο Λύκειον των Ελληνίδων

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών, με 40 και πλέον έτη προσφοράς στην πόλη των Πατρών, συνεχίζει ακούραστο το απαιτητικό δημιούργημα της πρωτοπόρου Καλλιρρόη Σιγανού Παρρέν.  Σκοπός του από την ίδρυσή του έως και σήμερα είναι η διάδοση του ελληνικού πολιτισμού και η μεταλαμπάδευσή του από τους μεγάλους στους μικρούς.

Το έργο του Λυκείου δεν θα τελειώσει ποτέ, και παρόλο που οι μέρες και οι εποχές μας φέρνουν αντιμέτωπους με νέες καταστάσεις, αποδεικνύει καθημερινά ότι με κάθε τρόπο διαφυλάττει τον θησαυρό που βρήκε και τον προάγει.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι πέρα από την εθελοντική ομάδα του διοικητικού συμβουλίου, των μελών και των δασκάλων και η τεχνολογία.

Ο Παγκόσμιος Ιστός 3η γενιάς, τα κοινωνικά δίκτυα, ο δικτυακός τόπος μας δεν μπορούν να μην μας απασχολήσουν και μας οδηγούν στην εύλογη χρήση τους για την επίτευξη του στόχου.

Έτσι λοιπόν τούτη τη διαφορετική χρονιά… η τεχνολογία στέκεται σύμμαχος και με τη βοήθειά της θα εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα μάθημα εξ αποστάσεως,  ευχάριστο, δημιουργικό και πάνω από όλα ασφαλές. Οι μεγάλοι είναι έτοιμοι και αναμένουν με χαρά  – διαδικτυακά – τους μικρούς γιατί έχουν πολλά να τους δείξουν και να τους πουν….

Νέα εποχή, νέες προκλήσεις νέες απαιτήσεις…. Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε!

 

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, ενημερώνει όλα τα μέλη και τους χορευτές του πως αναστέλλει όλες τις δραστηριότητές του από το Σάββατο 7/11 έως και την Δευτέρα 30/11.

Λαχταρούμε την ώρα και τη στιγμή που θα δώσουμε ξανά όλοι μαζί τα χέρια σε χορούς κυκλωτικούς…

Μέχρι τότε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω:

mail: lepatras@otenet.gr

fb: Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών

instagram: lepatras