Την εταιρεία logistics ΔΕΛΤΑ 4 απέκτησε η Ten Brinke

Την αγορά της εταιρείας και των εγκαταστάσεων της Logistics ΔΕΛΤΑ 4 ΑΕ που εδρεύει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε, πρόσφατα, ο όμιλος εταιρειών Ten Brinke που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2008 με επικεφαλής των Φώτη Γιόφτσιο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η ΔΕΛΤΑ 4, αποτελεί μια σύγχρονη εταιρία logistics με κτήριο προδιαγραφών Z3, με στεγασμένη επιφάνεια 22.500 τ.μ., και σύγχρονους γραφειακούς χώρους 1.500 τ.μ., που βρίσκεται στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα τη διαχείριση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΔΕΛΤΑ 4, ανέλαβε από 1η Νοεμβρίου η εταιρία Seagull S.A. με πρόεδρο τον Διονύση Γ. Στεριώτη.

O Όμιλος Εταιρειών της SEAGULL, με εταιρική έδρα την Ζυρίχη και τα Γραφεία Διοίκησης στον Πειραιά, δραστηριοποιείται παγκόσμια προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις μεταφορές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης καθώς και διακίνησης εμπορευμάτων, με παρουσία υποκαταστημάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Ν. Αφρική, Κένυα, Βουλγαρία και Κύπρο.

H Seagull, με αυτήν την επιχειρηματική κίνηση, επιβεβαιώνει την πίστη της στην αγορά της Β. Ελλάδος, καθόσον μετά την ιδιωτικοποίηση του Λιμένα Θεσσαλονίκης, παίρνει πλέον υπό τη διαχείρισης της, τη μεγαλύτερη εγκατάσταση στο Νομό Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να αναπτύξει και να ενισχύσει περιφερειακά τη δραστηριότητα και εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.