(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Μαρλαφέκας στο ΣΚΑΪ 89,4 με δριμύ «κατηγορώ» προς την Αστυνομία για τους ελέγχους στα καταστήματα – «Δεν κάνει καλά τη δουλειά της…κάνει πλάτες»

«Βόμβα» έσκασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκα, κατά της τοπικής Αστυνομίας, με αφορμή τους ελέγχους για τήρηση των μέτρων αποτροπής μετάδοσης του covid -19. Σαφείς ήταν οι αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας τους, λέγοντας  πως «δεν κάνει καλά τη δουλειά της, με αποτέλεσμα να στοχοποιεί εύκολα την Εστίαση, αντί να διώχνει τον κόσμο που συγκεντρώνεται σε πλατείες και σκάλες», καθώς και ότι «υπάρχουν επιχειρήσεις που λειτουργούν, πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου».

Επίσης, είπε  ότι οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν τα καταστήματα που παρανομούν, λέγοντας ότι «ξέρουν ποιοι είναι αυτοί και θα βρεθώ απέναντί τους και σε αυτούς που τους κάνουν πλάτες».
Στελέχη της ΕΛΑΣ εμφανίζονται ενοχλημένα αλλά και προβληματισμένα από τη σφοδρή αυτή επίθεση , τονίζοντας πως «ότι και να κάνει η Αστυνομία θα είναι πάντα στο στόχαστρο».

Ακούστε το ηχητικό: