ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Δεξαμενή νερού της περιοχής Τρουσάκι ακάθαρτη – Κριτική της αντιπολίτευσης στη δημοτική αρχή

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» Διαμαντής Κανελλόπουλος σχετικά με τις προσλήψεις συνεργατών που έχει προχωρήσει η δημοτική αρχή.
Χαρακτηριστικά τονίζει σε σημεία της ανακοίνωσης: «Η Δημοτική Αρχή, μετά την πρόσληψη τρίτου Ειδικού Συνεργάτη, προχώρα και στην προìσληψη μετακλητού Γενικού Γραμματέα, ο όποιος θα είναι ο δεύτερος μετά τον Δήμαρχο στην διοικητική ιεραρχία. Στην ουσία ομολόγει ότι δεν θέλει να αναθέσει τις αρμοδιότητες αυτές σε κανέναν Αντιδήμαρχο ή Διευθυντή Υπηρεσιών, δηλαδή την άσκηση διοίκησης στο ολιγάριθμο προσωπικό και το συντονισμό των Υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό προσλαβάνει μετακλητό υπάλληλο εις βάρος των Δημοτών μας, που θα επιβαρυνθούν το κόστος του. Εμείς θεωρούμε πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια για τέτοιου είδους δαπάνες και πως η θέση του Γενικού Γραμματέα είναι μη αναγκαία και επιβαρύνει τους δημότες οικονομικά».
Επιπλέον, στην ανακοίνωση του ο κ. Κανελλόπουλος αναφέρθηκε και στην δεξαμενή νερού της περιοχής Τρουσάκι ζητώντας τον καθαρισμό της. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η δεξαμενή βρίσκεται σε κακή κατάσταση και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου αναφέρει πως με λίγα χρήματα θα μπορούσε να γίνει ο καθαρισμός της δεξαμενής, από την οποία πίνουν νερό οι κάτοικοι της περιοχής.