ΦΩΤΟ: Νίκη της Παναχαϊκής στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 η ομάδα μας κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Οι “κοκκινόμαυροι” του Νίκου Παπαδόπουλου πήραν τη νίκη με ένα τέρμα του Κουσκουνά στο 78′ έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Σκεπετάρη. Φυσικά και ήταν ανώτεροι στη επανάληψη, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου, άλλαξαν την ροή της ομάδας, που είχε την κατοχή και πίεζε για το γκολ που ήρθε στο 78΄ με τον Κουσκουνά ενώ είχε ακόμα 1-2 καλές ευκαιρίες για νέο τέρμα με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Σούλης (46’Κολοβούρης), Σταμόπουλος (72’Μπελεζάκης), Πατάπης, Larrea, Αποστολόπουλος (46’ Πάνος), Μουστακόπουλος (72’Κόκας), Bruce (46’Ανάκογλου), Παπαδόπουλος (46’Σκεπετάρης), Αραβίδης (58’ Cerutti), Batrovic (82′ Μασούρας), Κουσκουνάς (82′ Γιούσης).

Ολυμπιακός (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ (82’Λαδάς), Μπουτζίκος, Παπακώστας(89’Κάβουρας), Γιαννίτσης, Ντα Κάμπο (65’Κολέλα), Αγροδήμος(89’Μαστακόπουλος), Φιλίποβιτς(88’Ζιάκος), Κόλα (88’Ρόκας), Σκοπελίτης (77’Πατρώνης), Βουκελάτος (65’Βασιλούδης), Μπαράνκο (57’Παπαδημητρίου).