Κι άλλο κρούσμα στον Προμηθέα!

Ένα ακόμη κρούσμα στον Προμηθέα. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ομάδα της Πάτρας διαγνώστηκε ένα νέο κρούσμα COVID-19. 

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι ένας ακόμη παίκτης του Προμηθέα βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Αυτό σημαίνει ότι και ο αγώνας Κυπέλλου με τον Κολοσσό Ρόδου (αρχικά προγραμματισμένος για τις 8/11) οδεύει προς αναβολή, ενώ διακόπτονται εκ νέου οι προπονήσεις και σήμερα οι παίκτες της ομάδας θα υποβληθούν σε νέα τεστ. Σε ό,τι αφορά τους 3 παίκτες που είχαν εντοπιστεί θετικοί την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι αγώνες με Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Παναθηναϊκό και Γκραν Κανάρια, ο αρχηγός του Προμηθέα, Δημήτρης Αγραβάνης έκανε γνωστό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι ο ένας εξ αυτών. Ο Προμηθέας από την πλευρά του συνεχίζει να εφαρμόζει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, της γγΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Αγραβάνης είχε ανακοινώσει μέσω των social media ότι ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό εδώ και έξι ημέρες. “Έξι μέρες με κορονοϊό. Άσχημη εμπειρία για μένα. Ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα“, έγραψε ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ.