Τηλεθέαση: Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «χορεύουν» με τα νούμερα

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβηκε πολύ ψηλά στον πίνακα τηλεθέασης κάνοντας άλμα πάνω από το 20%, ενώ για πρώτη φορά φέτος η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έφτασε το 12%, λίγο πριν μετακομίσει στις 13.00 από την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Πέμπτη ήταν μία ακόμη περίεργη σε επίπεδο τηλεθέασης ημέρα και αναλυτικά συνέβησαν τα εξής:

Νωρίς το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκηςσκαρφάλωσε στην κορυφή του δυναμικού κοινού, με το «Σήμερα» να ακολουθεί από κοντά, αλλά να είναι «άπιαστο» στο σύνολο.

Early_Morning

Στη ζώνη 10 – 1, μετά το «Ευτυχείτε» ακολουθούν οι «Αταίριαστοι» οι οποίοι κυριαρχούν στο σύνολο, ενώ πιο χαμηλά βρίσκονται οι υπόλοιποι με το 11% να είναι η βάση.

Πρωινες_Εκπομπες

 

Στις μεσημεριανές εκπομπές στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάςμε το «Καλό μεσημεράκι» και ακολούθησαν «Ρουκ Ζουκ» και «Shopping Star». Στο 12% το «Pop up» και πολύ χαμηλά οι υπόλοιποι που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το 5%.

Μεσημεριανες_Εκπομπες

Καμία αλλαγή στην κορυφή για την απογευματινή ζώνη, με τον «Τροχό της τύχης» να φτάνει το 20% και όλα τα τηλεπαιχνίδια πάνω από το 10%.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ_ΖΩΝΗ

Πρώτο το δελτίο του Alpha χθες, ενώ Star και ΣΚΑΪ ακολουθούν με μικρή διαφορά. Στο σύνολο, πρώτος ο Alpha και ακολουθεί ο ΣΚΑΪ.

ΔΕΛΤΙΑ_ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη βραδινή ζώνη, στο ίδιο έργο θεατές και συγκεκριμένα στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο Έκτορας Μποτρίνι πήγε πολύ καλά, ενώ ακολούθησε το«Bachelor» και τα σίριαλ στριμώχτηκαν στην ουρά της κατάταξης.

PRIME_TIME

Σταθερά ψηλά το «Big Brother» στη ζώνη late night, ενισχυμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χαμηλά η «Τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1.

LATE_NIGHT