Παπουτσάκη: “Με τον σύζυγό μου είχαμε κάνει συνεδρίες, είναι πολύ χρήσιμο”

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/10) η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά εποχής “Τα καλύτερα μας χρόνια” στην οποία πρωταγωνιστεί, για την εφηβεία της, τον σύζυγο και τους δυο γιους της.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι είναι μαγικό να παίζεις με παιδιά, καθώς υποδύεται τη μητέρα τριών παιδιών, ενώ ανέφερε πως πρόκειται για μια πολύ καλή δουλειά της ΕΡΤκαι μια εξαιρετική παραγωγή.

Για την περίοδο που ήταν η ίδια παιδί, είπε:

“Στην εφηβεία ήμουν ζόρικη. Ήμουν ένα παιδί ήσυχο και εκεί γύρω στα 15 που έκανα την επανάστασή μου, ξαφνικά έκανα κουτσουκέλες που ήταν ανατροπή για τους γονείς μου. Η πιο καραμπινάτη, που δεν ήταν τόσο τραγική τώρα που το σκέφτομαι, ήταν όταν έκανα μία 6ωρη απουσία από το σχολείο. Άλλη μία ήταν όταν η μαμά μου με άφησε στο σπίτι για να πάει ταξίδι στο εξωτερικό και είχα βγει με τη φίλη μου βράδυ και γύρισα πρωί”.

Μίλησε, επίσης, για το ότι η μνήμη δεν είναι το μεγάλο ατού της, λέγοντας:

“Με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου το γεγονός ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου. Με κάνει να μην κρατάω μαύρα πράγματα, που με πληγώνουν. Συγχωρώ αυτομάτως πολύ εύκολα. Δεν θα κρατήσω κακία. Είναι κακό γιατί μπορεί να ξεχνάω πράγματα και να την πατάω δύο φορές”.

Για τον σύζυγό της δήλωσε ότι καμαρώνει, ενώ ανέφερε πως έχουν κάνει και συνεδρίες στο παρελθόν, κάτι που βοήθησε να βρουν τις ισορροπίες τους.

“Πρέπει να υπάρχουν πολύ γερές βάσεις σε μια σχέση, για να παραμείνει δυνατή μετά τον ερχομό των παιδιών. Είμαστε αγαπημένοι. Είχαμε κάνει συνεδρίες. Είναι χρήσιμο. Πιθανώς να επαναληφθεί. Είναι πράγματα που πρέπει να είσαι open minded και να υπάρχει θέληση κι από τους δύο”, είπε.