Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε

Τρίτη φορά αλλά όχι φαρμακερή φαίνεται να είναι για την Σκάρλετ Γιόχανσον η γαμήλια τελετή που λόγω πανδημίας κρατήθηκε σε στενό κύκλο χωρίς πολλούς καλεσμένους. Ύστερα από τρεις αναβολές, καθώς ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη άνοιξη, η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ κατάφεραν βγάζοντας αυθάδικα τη γλώσσα στο halloween αλλά και στις αμερικανικές εκλογέςνα γίνουν εκείνοι οι πρωταγωνιστές: η διάσημη ηθοποιός και ο γνωστός σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του Saturday Night Live Κόλιν Τζοστ ήρθαν εις γάμου κοινωνία σε μια μυστική τελετή που έγινε αναγκαστικά γνωστή αφού και οι δυο προτίμησαν, αντί για δώρα, να μαζέψουν τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Scarlett Johansson & Colin Jost's Road to Marriage | E! News

Εξού και ότι το γεγονός γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή του ο φιλανθρωπικός οργανισμός Meals on Wheels America με μια λιτή δήλωση που έλεγε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα νέα πως η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν το σαββατοκύριακο σε κλειστή τελετή με τα αγαπημένα τους οικογενειακά πρόσωπα και τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19».

Το ζευγάρι είναι ήδη μαζί εδώ και τρία χρόνια και σύμφωνα με την Σκάρλετ ο Τζοστ είναι ο άνδρας που ανέκαθεν ονειρευόταν: ρομαντικός και απρόβλεπτος, ευφυής και απρόσμενος. Η ίδια, μάλιστα, παραδέχτηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις ότι της έκανε πρόταση γάμου με ένα τόσο συναρπαστικό τρόπο που θα τον ζήλευε και ο ίδιος ο Τζέιμς Μποντ! Δεν μπόρεσε, ωστόσο, να επιβεβαιώσει αν σκαρφάλωσε σε αεροπλάνο ή αν έπεσε με αερόστατο για να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του.

Scarlett Johansson on Colin Jost's Romantic Proposal

Πάντως όλα δείχνουν πως αυτή η εφιαλτική για όλους χρονιά είναι η καλύτερη για τη διάσημη σταρ αφού βλέπει το κασέ της να παραμένει στα ύψη, να αποσπά τις καλύτερες κριτικές για ταινίες όπως η «Ιστορία Γάμου» δίνοντας την ερμηνεία της καριέρας της και συγκεντρώνοντας ακόμα περισσότερα χρήματα στους λογαριασμούς της για τη συμμετοχή σε μπλοκμπάστερ ταινίες όπως τη «Μαύρη Χήρα» της Μάρβελ. Πρόκειται για την ένατη και τελευταία συμμετοχή της στο ανεξάντλητο σύμπαν των υπερηρώων με τους οποίους βρέθηκε να συναγωνίζεται αφού σε κάποιο από τα γυρίσματα των «Avengers» ριψοκινδύνευσε σε επικίνδυνες σκηνές ενόσω ήταν έγκυος.

Scarlett Johansson and Adam Driver in Marriage Story l Netflix

Με άλλα λόγια αυτό το άλλοτε ευαίσθητο και πανέμορφο κοριτσάκι του«Γητευτή των αλόγων» πλέον είναι μια από τις πιο πετυχημένες και στρατηγικά επικερδείς επιλογές στον χώρο του σινεμά καταφέρνοντας ταυτόχρονα να καταγράφεται ως το άγρια σέξι, μοιραίο θηλυκό του «Match Point»-ποιος ξεχνάει εκείνα τα φλογερά φιλιά κάτω από τη βροχή;-αλλά και η γοητευτικά αισθησιακή μούσα των ζωγράφων στο «Κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι». Είναι αυτή που το forbes εξακολουθεί να καταγράφει ως μια από τις χρυσοφόρους αστέρες του Χόλυγουντ-35,5 εκατομμύρια δολάρια δεν τα λες και άσχημα για έσοδα μιας και μόνο χρονιάς- και οι άνδρες να ονειρεύονται ως το πιο σέξι κορίτσι του πλανήτη.

Vicky Cristina Barcelona (10/12) Movie CLIP - Lust in the Darkroom (2008) HD

Πλέον στα 35 της και με εντατική γυμναστική θεωρείται ότι διάγει την καλύτερη περίοδο της ζωής της παραμένοντας σε απόλυτη φόρμα και συνδυάζοντας μια πετυχημένη καριέρα και έναν ευτυχισμένο προσωπικό βίο. Ας μην ξεχνάμε ότι η μούσα του Γούντι Άλεν δεν φοβήθηκε να τον υπερασπιστεί κατά κόρονέχοντας πρωταγωνιστήσει στο Match Point και το Vicky Cristina Barcelonaδίνοντας, για άλλη μια φορά, μάχη με το Χόλυγουντ το οποίο ξέρει να σέβεται αλλά και να κριτικάρει όταν χρειαστεί. Έχει συνεργαστεί, άλλωστε, εκτός από τον Γουντι Άλεν με μεγαθήρια από τον Νόλαν μέχρι τον Ντε Πάλμα και από τη Σοφία Κόπολα έως τον Γουές Άντερσον.

Kiss in the Rain - Match Point (5/8) Movie CLIP (2005) HD

Παραδόξως, όπως κάθε ωραία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της έχει δεχθεί και απορρίψεις όπως από τον Φίντσερ που τη θεώρησε υπερβολικά σέξι για να λάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κορίτσι με το τατουάζ. Γιατί όσο και αν η ίδια θέλει να αποποιηθεί αυτό τον ρόλο λειτουργεί τόσο σαν αυτόματο αντανακλαστικό που κάνει ακόμα και ουδέτερους ως προς το ΧόλυγουντΈλληνες πολιτικούς να απευθύνονται σε αυτήν κάθε φορά που θέλουν να επικαλεστούν κάτι σέξι.

Με άλλα λόγια Σκάρλετ και όποιος αντέξει.